Connect with us

ALEGERI

Tiberiu Lixandru, candidat PNL pentru Aninoasa: Cine minte? Răspunsul este în mâna cetățenilor

Publicat

pe

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, Tiberiu Lixandru, îi răspunde dur contracandidatului de la PSD, care l-a acuzat că încearcă să câştige votul cetăţenilor bazându-se pe „atac, minciună, dezinformare şi negarea realităţii”.

➡ Cine minte când se face publică doar o pagină a unui material electoral, dedicat neregurilor depistate în teren, dintr-un total de 8?
➡ Cine minte când spune că nu avem proiecte propuse pentru comuna, când exact in paginile următoare ale pliantului distribuit sunt prezentate soluțiile rezolvarii problemelor constatate , plus o parte din proiectele propuse de echipa noastră ?
➡ Cine poate minți când pozele din pliantul electoral sunt reale, făcute în comuna noastră?


➡ Cine a mințit și a creat panică și dezinformare că aș avea Covid-19?
➡ Cine a mințit că i-am vandalizat afișele electorale puse cu “forța” pe gardurile oamenilor sau pe proprietăți nelocuite ?
➡ Cine a mințit că sistemul de supraveghere din comuna este funcțional? (încă nu am auzit un punct de vedere după ce PNL Aninoasa a publicat dovezi clare în care se vede acest lucru);
➡ Cine minte când pe lista de consilieri are 2 condamnați penal?
➡ Cine minte când spune că Maricescu nu a fost condamnat pentru furt?
➡ Cine minte când stratul de asfalt măsoară 5 cm în loc de 9?
➡ Cine minte când atacă mișelește și pozează în victimă?
➡ Cine minte când apare ca administrator al centrului de zi?
➡ Cine minte când plătește un post de televiziune local pentru promovarea comunei, dar in schimb este promovat numai el făcându-și campanie electorală pe banii noștri, ai cetățenilor onești (250 milioane lei)?
➡ Cine este disperat și se victimizează non-stop?
➡ Cine a fost caracterizat drept Pinnochio de către o televiziune locală in urma unui interviu in care a spus numai minciuni despre presupusele activități desfășurate de organizația de tineret a partidului pe care il reprezintă ? (articol și videoclip șters – descrierea link-ului a rămas)
➡ Cine este PUTERNIC? Cel ce se plânge toată ziua pe facebook?
➡ Cum pot să accept o dezbatere cu un om “educat politic“ de către un condamnat penal?
➡ Cum pot să accept o dezbatere cu un om care minte și dezinformează continuu de la începutul precampaniei?

Tinere, maturizează-te și lasă-te de minciuni! E jenant pentru un candidat de comuna să te plângi ca un copil. Fii bărbat, dacă poți, și asumă-ți poziția! Și încă o dată mă întreb cine minte? Cine dezinformează? Cine manipulează? Răspunsul este în mâna cetățenilor și doar ei ne pot judeca! Minciuna are picioare scurte la Aninoasa! – a scris Tiberiu Lixandru pe pagina sa de Facebook.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT