Connect with us

ACTUALITATE

La mulți ani, tuturor farmaciștilor!

Publicat

pe

Începând cu anul 2000, întreaga lume marchează în 25 septembrie Ziua Internațională a Farmacistului.

Tema aniversării din acest an este necesitatea asigurării unor medicamente sigure și eficace pentru toți, precum și rolul farmacistului în promovarea siguranței în administrarea medicamentelor.

De la izbucnirea pandemiei în România, rolul farmacistului a devenit vital pentru sănătatea românilor. În condițiile în care accesul în unitățile spitalicești a fost drastic restricționat, farmacistul a devenit specialistul la care toată lumea a găsit sfaturile tratamentelor de specialitate.

În aceste condiții, farmaciștii s-au aflat în prima linie în bătălia națională anti-COVID, iar munca depusă de aceștia trebuie apreciată la adevărata sa valoare.

În calitate de farmacist și membru în Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților, adresez sincere felicitări tuturor farmaciștilor, atât din Dâmbovița, cât și din toată țara, cu prilejul Zilei Internaționale a acestei nobile meserii și le mulțumesc pentru tot ceea ce fac în fiecare zi!

Carmen Holban,
Deputat PSD de Dâmboviţa

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT