Connect with us

ALEGERI

Corneliu Ştefan, PSD: Am votat pentru proiectele pe care le-am propus pentru Dâmboviţa

Publicat

pe

Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa și candidatul partidului pentru președinția Consiliului Județean, a votat la ora 10:30 la secția nr. 12 Târgovişte, organizată în invita Liceului Petru Cercel. Corneliu Ştefan a fost însoțit de primarul Daniel Cristian Stan, de parlamentarii PSD și, evident, de candidații pentru Consiliul Județean și pentru Consiliul Local Municipal.

„Am votat pentru viitorul județului Dâmbovița. Am votat pentru proiecte majore pentru județul Dâmbovița. Am votat pentru viitorul copiilor noștri. Am venit alături de echipa mea, alături de primarul municipiului Târgoviște, alături de colegii parlamentari pentru proiectele pe care le-am propus pentru viitorul județului Dâmbovița.

Îi invit pe dâmbovițeni la vot, să voteze cele mai puternice echipe, să voteze echipele serioase din fiecare localitate, să voteze echipele care au fost alături de dâmbovițeni în ultimii ani și care vor fi și în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu”!

A adresat un mesaj dâmbovițenilor, astăzi, în ziua votului, și senatorul Titus Corlăţean.

„Suntem astăzi toată echipa PSD alături de Corneliu Ștefan, alături de primarul Daniel Cristian Stan. Este un gest de solidaritate, colegialitate, de susținere pentru o echipă, în egală măsură tânăra și experimentată.

Cetățenilor le adresăm mesajul să fie prezenți la vot, să decidă ei înșiși pentru ceea ce înseamnă interesele de reprezentare în comunitățile locale, să nu-i lase pe alții să decidă în locul lor.

Suntem optimiști. În această echipă am găsit și experiență, și foarte multă seriozitate, integritate, care în politică și în administrație este foarte importantă, și am găsit și foarte multe proiecte pozitive. Campania colegilor din PSD a fost pozitivă. Este adevărat că nu am găsit reciprocitate, dar nu ne deranjează acest lucru, suntem obișnuiți cu astfel de chestiuni.

Invităm cetățenii să voteze informat, nu sub imperiul emoțiilor, nu sub imperiul manipulării. Informat, să fie prezenți la vot și sunt convins că acest județ și municipiul reședință de județ vor avea administrații de foarte bună calitate după ziua de 27 septembrie 2020″, a declarat senatorul Titus Corlăţean.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT