Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Copii, amendați de polițiști fiindcă stăteau de vorbă în curtea școlii!

Publicat

pe

Opt adolescenți din Constanța, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost „umflați” de vașnicii polițiști, urcați în dubă și duși la sediu pentru a fi legitimați și amendați. Vina copiilor, câțiva olimpici, a fost aceea că se aflau pe terenul de sport al unei instituții de învățământ și stăteau de vorbă.

Păi, stimați oameni în uniformă, bine plătiți, semizei ai societății, chiar nu mai aveați cu cine vă pune? Ați reușit să îi puneți la punct pe cei care petrec la grămadă prin cluburi și pe la terase și pe cei care benchetuiesc pe la nunți și botezuri fără nicio măsură de protecție și mai rămăseseră copiii ăștia? Dacă îi vedeați într-un bar cu siguranță nu le făceați nimic. Dar în incinta școlii…

Uite așa vă dați în petic și ne pierdem încrederea în voi. Nu că ar fi așa de speriat! Excesul de zel este, de obicei, apanajul celor nepregătiți, neșcoliți suficient și care, atunci când se află încălțați în bocancii statului, se cred buricii pământului!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    octombrie 6, 2020 at 1:09 pm

    reclamatiile erau facute de cetateni.si in scris si 112.vanicii politisti nu s-au dus de capul lor.si eu vreau asa politisti in targoviste.veniti intre orele 07-08 si12-14 si vedeti ce se intampla la blocurile 81 si 82 m.6 cand tineri elevi se manifesta pasnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț CNAIR solicitare aviz de mediu pentru modernizare DN 72A, de la KM 5+370 la KM 11+000

Publicat

pe

de

Subscrisa C.N.A.I.R. S.A. – DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI, cu sediul în BUCUREȘTI, sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 401A, titular al planului / PUZ – „MODERNIZARE DN 72A de la KM 5+370 la KM 11+000”, pentru imobilul situat in Cartier PRISEACA – TÂRGOVIȘTE și comuna DRAGOMIREȘTI, Județul DÂMBOVIȚA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul / programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul APM Dâmbovița, Calea Ialomitei, nr.1, Municipiul Targoviste, judeţul Dâmbovița, de luni până joi între orele 09:00 – 14:00, vineri între orele 09:00 – 12:00.

Observaţii / comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!