Connect with us

Dâmboviţa

PSD, succes răsunător pe Valea Dâmboviţei

Publicat

pe

PSD a obținut la alegerile din 27 septembrie 2020 un succes răsunător pe Valea Dâmboviţei, în sensul că și-a păstrat toți primarii și a câștigat și cele două localități conduse de edili PNL – a anunțat, astăzi, vicepreședintele Mihai Istrate. De asemenea, social-democrații au majoritatea în 11 Consilii Locale din 13.

Cel mai mare procent pe Valea Dâmboviţei l-a obținut primarul de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, fost PSD, candidat independent anul acesta – 89,65%. Restul ierarhiei se prezintă astfel: – Mănești, Alexandru Constantin – 85,97%; Tătărani, Constantin Pătru – 76,72%; Bărbulețu, Marian Alexe – 75,94%; Dragomirești, Dragoș Vlădulescu – 75,60%; Râu Alb, Cătălin Preda – 71,92; Malu cu Flori, Ion Constantin – 65,78%; Cândești, Georgeta Popa – 63,77%; Râciu, Vasile Grădinaru – 63,38%; Pietrari, Gheorghe Neacșu – 54,81%; Văleni Dâmboviţa, Marian Lungu (primar nou) – 53,04%; Lucieni, Vasile Tița (primar nou) – 44,52% și Pucheni, Corneliu Nistor (primar nou) – 42,57%.

„Mulțumim dâmbovițenilor pentru că au acordat încrederea și votul lor echipei PSD de pe Valea Dâmboviţei. Victoria este un efort de echipă. Rezultatul acestui efort colectiv se vede în scorurile primarilor noștri. Evidențiez scorul primarului Cristi Stroe de la Șotânga, deținătorul unui autentic record de aproape 90%, al lui Ionuț Bănică, primarul de la Corbii Mari, care și-a spulberat adversarii într-o comună grea, al lui Marian Șerban de la Poiana, care a fost votat de peste 85% din consătenii lui. De asemenea, merită salutat efortul primarului de la Răzvad, o comună mare, cu orgolii multe și unde Emi Spătaru a obținut aproape 85%, al lui Marian Ţachianu, care este un câștig pentru comuna sa, tot cu un scor devastator de peste 80%. Asta că să dau doar câteva exemple care mi-au venit în minte acum. Dincolo de asta, fiecare efort merită lăudat, fiecare vot adunat pentru PSD merită lăudat. Aceasta este forța echipei.

Facem apel la toți combatanții politici, să iasă din logica războiului electoral și să ne apucăm de treabă. Cred că oamenii nu ne-au votat să ne certăm și să ne luptăm unii cu alții chiar și după ce s-a terminat campania electorală. Cred că este nevoie că toate forțele politice să se așeze la masă și să găsească elementele de consens pentru a împinge înainte proiectele din Dâmbovița. Avem un nou președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, președinte tânăr și cred că, în jurul domniei sale, putem construi toate proiectele pe care ni le-am propus la nivelul județului Dâmbovița”, a punctat Radu Popa – vicepreședinte PSD Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Parcul Industrial Moreni, în topul unităților de profil din România

Publicat

pe

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a participat, săptămâna aceasta, la „Summitul Parcurilor Industriale din România” 2021, eveniment organizat de Ministerul Dezvoltării, în parteneriat cu Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR).

Principalele teme înscrise pe agenda întâlnirii au fost:
– Dezvoltarea Parcurilor Industriale;
– Atragerea de Fonduri Europene;
– Atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă;
– Beneficii pentru rezidenți.

„Atât eu, în calitate de director general, cât și echipa pe care o coordonez la nivelul Moreni Parc Industrial monitorizăm cu atenție elaborarea ghidurilor de finanțare pentru exercițiul financiar 2021–2027, fiindcă ne dorim să aplicăm pentru cel puțin un proiect de modernizare și dezvoltare a MPI pe fonduri europene.

Parcul Industrial Moreni face parte din topul parcurilor industriale din România, având în vedere că suprafața acestuia depășește 252.000 de metri pătrați și cugradul de ocupare este 100%. Astăzi, în interiorul parcului nostru își desfășoară activitatea 44 de societăți comerciale, cu diferite domenii de activitate, care asigură locuri de muncă pentru aproximativ 900 angajați”, ne-a precizat directorul Gabriel Purcaru.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni se află în procedură de preluare de la Primăria Moreni a unei suprafețe de teren de peste 18.000 metri pătrați, unde se vor construi hale noi care să fie puse la dispoziția firmelor care doresc să dezvolte noi capacități de producție și să creeze locuri de muncă.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT