Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Victorie prin unitate și muncă în echipă

Publicat

pe

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Radu Popa a vorbit, astăzi – 5 octombrie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, despre cheia succesului, despre rezultatul deosebit obţinut de PSD Dâmboviţa în contextul în care ţara este guvernată de PNL, iar unii mai credeau încă în valurile electorale care anul trecut, la alegerile europarlamentare, au lovit cu sete partea stângă a eşicherului politic românesc. Şi dacă ar fi fost numai atât!

Victoria lui Corneliu Ştefan şi a echipei sale vine la niciun an de la preluarea mandatului de lider al organizaţiei, după ce filiala a fost răvăşită de convulsii interne, intrigi şi aroganţe, unele chiar meschine. Radu Popa este unul dintre politicienii social-democraţi care s-au situat încă de la început de partea deputatulu Corneliu Ştefan, văzând în acesta o mare şansă pentru PSD Dâmboviţa, pentru salvarea stângii din acest judeţ. Un lider deschis calm, calculat, fără dorinţe de răzbunare, care a avut ca principal ţel restabilirea unităţii în organizaţie, munca în echipă şi pregătirea în ritm susţinut a strategiei pentru viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Şi rezultatele acestui management politic s-au văzut pe 27 septembrie şi se vor vedea probabil şi pe 6 decembrie.

„Totul a început în ianuarie, atunci când un tânăr deputat a schimbat liniile clasice ale discursului public și le-a vorbit colegilor săi, seniori ai politicii, despre forța unității. A câștigat încrederea lor atunci când le-a spus ceea ce chiar el astepta de la un lider să-i spună: vă chem să fim uniți! Vă chem să facem istorie!
Această linie a discursului public a fost asumată și echipa PSD a intrat în campanie făcând alianță doar cu dâmbovițenii și rezultatele confirmă! Unitatea e cheia succesului. Când Cornel Ștefan a vorbit despre unitate, unii au crezut că e doar un alt slogan. Dar el împărtășea un crez și o viziune de lucru, împărtășea credința că echipa candidat-cetățean este cea mai puternică forță.

Ne-am prezentat în fața dâmbovițenilor cu cel mai bun candidat la șefia CJ și dovada că această afirmație se suține este numărul foarte mare de voturi pe care Corneliu Ştefan le-a primit pe o candidatură uninominală la nivelul regiunii de sud: peste 106.000. Ceilalți candidați nu au reușit să confirme nici propriile dumnealor așteptări.

Acum e nevoie să ieșim din logica războiului politic și să ne așezăm la masa de lucru. Tot aici ar trebui să vină și celelalte forțe politice din județ, să punem împreună cele mai bune idei și, în jurul noului președinte de CJ, să lucrăm pentru cetățenii care nu ne-au ales să ne certăm, ci să găsim soluții”, a declarat Radu Popa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A fost aprins bradul de Crăciun și iluminatul festiv la Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a aprins, în această seară, de Ziua Națională a României, bradul de Crăciun și iluminatul festiv de iarnă. Edilul Daniel Cristian Stan nu a vrut să renunțe la această tradiție, chiar dacă perioada grea prin care trecem, cauzată de noul coronavirus, nu a permis organizarea unei acțiuni cu publicul. Totuși, în Piața Tricolorului s-au aflat mai mulți târgovișteni, în special cei care obișnuiesc să se plimbe seară de seară prin centrul orașului.

„Le urez târgoviștenilor să fie sănătoși, iar anul viitor să nu mai fim cu măști, să nu mai fim distanțați, să putem organiza acest eveniment așa cum ne dorim”, a spus edilul Daniel Cristian Stan.

Primarul municipiului Târgoviște i-a avut alături în această seară pe viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, pe city managerul Gabriel Boriga, pe preşedintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan, pe vicepreședinta Luciana Cristea și pe deputata Carmen Holban – fost viceprimar al Târgoviștei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Revoltă: Suntem sfătuiți să mergem la vot, dar nu putem depune o coroană în memoria eroilor noștri!

Publicat

pe

Constantin Ana, edilul orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, este unul dintre puținii primari care iau poziție împotriva deciziilor proaste venite de sus, pe cale administrativă sau politică. Constantin Ana nu s-a sfiit să-și critice public șefii pe linie de partid. La fel a procedat și când a fost vorba despre miniștri neperformanți sau despre funcționari din diferite instituții de stat.

Astăzi, Costi Ana și-a arătat mâhnirea față de decizia guvernanților de a interzice organizarea de acțiuni publice pentru marcarea Zilei Naționale a României în orașe și comune, cu excepția municipiilor reședință de județ, sub motivația prevenirii răspândirii noului coronavirus. Măsura este într-adevăr una controversată din moment ce sunt permise diferite alte activități. Pur și simplu, nu ai cum să nu te întrebi de ce ne-au confiscat ai noștri conducători Ziua Națională?

„Avem voie să organizăm manifestări la care participă sute de persoane atunci când, spre exemplu, premierul face o vizită în județ, dar nu avem voie să organizăm nicio manifestare de Ziua Națională în orașe sau în comune!

Avem voie să facem campanie electorală, dar nu putem să facem o slujbă creștinească la Monumentul Eroilor, spre exemplu!

Avem voie, ba chiar suntem sfătuiți, să mergem la vot, dar nu putem aprinde o lumânare sau depune o coroană în memoria eroilor noștri, într-o ceremonie creștină!

Vreau să le aduc aminte guvernanților că țara asta, neamul nostru, au supraviețuit și datorită modului în care ne-am respectat trecutul, datorită modului în care ne-am prețuit și cinstit înaintașii! Această legătură nu poate, nu are voie să fie ruptă, pentru niciun motiv pe lumea aceasta!

1 Decembrie este un moment istoric, un moment unic! Un moment în care, copleșiți de emoție, realizăm mai mult ca oricând cine suntem și care este rolul nostru în această lume! Noi suntem români! Și pentru mine nu este mândrie mai mare pe pământul acesta!

Nu o să îndemn niciodată pe nimeni să nesocotească legea! Dar parcă este prea mult! Mult prea mult pentru această zi sfântă! Așa că, eu voi merge astăzi la Monumentul Eroilor pentru a face un gest creștinesc, acela de a depune o coroană în cinstea eroilor noștri, cu speranța că nu o să fiu singurul!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!