Connect with us

Dâmboviţa

Victorie prin unitate și muncă în echipă

Publicat

pe

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Radu Popa a vorbit, astăzi – 5 octombrie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, despre cheia succesului, despre rezultatul deosebit obţinut de PSD Dâmboviţa în contextul în care ţara este guvernată de PNL, iar unii mai credeau încă în valurile electorale care anul trecut, la alegerile europarlamentare, au lovit cu sete partea stângă a eşicherului politic românesc. Şi dacă ar fi fost numai atât!

Victoria lui Corneliu Ştefan şi a echipei sale vine la niciun an de la preluarea mandatului de lider al organizaţiei, după ce filiala a fost răvăşită de convulsii interne, intrigi şi aroganţe, unele chiar meschine. Radu Popa este unul dintre politicienii social-democraţi care s-au situat încă de la început de partea deputatulu Corneliu Ştefan, văzând în acesta o mare şansă pentru PSD Dâmboviţa, pentru salvarea stângii din acest judeţ. Un lider deschis calm, calculat, fără dorinţe de răzbunare, care a avut ca principal ţel restabilirea unităţii în organizaţie, munca în echipă şi pregătirea în ritm susţinut a strategiei pentru viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Şi rezultatele acestui management politic s-au văzut pe 27 septembrie şi se vor vedea probabil şi pe 6 decembrie.

„Totul a început în ianuarie, atunci când un tânăr deputat a schimbat liniile clasice ale discursului public și le-a vorbit colegilor săi, seniori ai politicii, despre forța unității. A câștigat încrederea lor atunci când le-a spus ceea ce chiar el astepta de la un lider să-i spună: vă chem să fim uniți! Vă chem să facem istorie!
Această linie a discursului public a fost asumată și echipa PSD a intrat în campanie făcând alianță doar cu dâmbovițenii și rezultatele confirmă! Unitatea e cheia succesului. Când Cornel Ștefan a vorbit despre unitate, unii au crezut că e doar un alt slogan. Dar el împărtășea un crez și o viziune de lucru, împărtășea credința că echipa candidat-cetățean este cea mai puternică forță.

Ne-am prezentat în fața dâmbovițenilor cu cel mai bun candidat la șefia CJ și dovada că această afirmație se suține este numărul foarte mare de voturi pe care Corneliu Ştefan le-a primit pe o candidatură uninominală la nivelul regiunii de sud: peste 106.000. Ceilalți candidați nu au reușit să confirme nici propriile dumnealor așteptări.

Acum e nevoie să ieșim din logica războiului politic și să ne așezăm la masa de lucru. Tot aici ar trebui să vină și celelalte forțe politice din județ, să punem împreună cele mai bune idei și, în jurul noului președinte de CJ, să lucrăm pentru cetățenii care nu ne-au ales să ne certăm, ci să găsim soluții”, a declarat Radu Popa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT