Connect with us

ACTUALITATE

A plecat la cele veșnice Ion Tănase de la Finanțe Publice Dâmboviţa

Publicat

pe

Administrația Finanțelor Publice Dâmboviţa, cu deosebită tristețe, anunță plecarea la cele veșnice a celui care a fost colegul nostru TĂNASE ION.

Suntem profund îndurerați că am pierdut un coleg deosebit, un profesionist, un om dedicat profesiei în această instituție timp de 43 de ani.

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ACTUALITATE

Agricultorii francezi încă protestează. La noi, s-au… Afumați puțin, de formă!

Publicat

pe

La noi protestele agricultorilor și transportatorilor s-au stins. Au făcut un fâs la Afumați. Mulți spun că a fost mai mult un joc de imagine. O campanie menită să acopere alte situații de criză. Să abată atenția publică de la probleme mai grave. Minunea românească ține, de obicei, trei zile. Dacă durează mai mult, ești pus pe gânduri. Înseamnă că cineva și-a băgat coada.

Vezi protestele din Franța. Nu s-au încheiat. Vulcanul nemulțumirilor fermierilor francezi încă fumegă. La Expoziția Agricolă Internațională desfășurată la Paris, președintele Emmanuel Macron a fost luat cu asalt de fermieri. I-au cerut demisia. Înjurături, îmbrânceli, tot tacâmul unui protest adevărat. Ceremonia de deschidere programată a fost amânată. Președintele francez le-a promis agriculturilor că se va implica, că va rezolva situația. Dar, protestele continuă.

La noi, lumea este acasă, bine mersi, președintele Iohannis dă semnale că vrea să fie secretar general al NATO, coaliția e pe cai mari, pregătește cel mai tare partid-stat de la Ceaușescu încoace, iar noi, restul, așteptăm, dar nu știm ce…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Biletul câștigător la Loto 6/49 a fost cumpărat din Pitești. Premiul depășește 7 milioane de euro

Publicat

pe

Loteria Română a anunțat că, la extragerea Loto 6/49 de astăzi – 25 februarie 2024, a fost câștigat Marele Premiu, în valoare de 7,32 milioane de euro.

„Biletul norocos a fost jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei”, se arată într-un comunicat al Loteriei Naționale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite