Connect with us

Dâmboviţa

Ionel Petre, tot mai aproape de a părăsi ALDE

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, un politician cu nerv, optimism şi hotărât să se dedice cetăţeanului, se vede treaba, după cum stau lucrurile în partidul pe care îl reprezintă de atâta vreme, nu a ales barca potrivită.

Acum, când s-a hotărât fuziunea cu PRO România, Ionel Petre, care nu avea simpatii deosebite nici pentru liderii locali nici pentru cei centrali ai acestei formaţiuni politice, cu siguranţă, va accepta cu greu sau deloc să vâslească la aceeaşi canoe cu Adrian Ţuţuianu pe apele tulburi şi repezi ale politicii româneşti.

Ionel Petre a declarat, înainte de alegerile locale din 27 septembrie, că, dacă ALDE nu va obţine un scor bun în Dâmboviţa, îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei. Acum, după această decizie neprevăzută de fuziune cu PRO România, au crescut considerabil şansele să părăsească definitiv partidul.

Preşedintele ALDE Dâmboviţa a declarat, pentru Incomod Media, că, personal, nu este de acord cu această fuziune.

 

De asemenea, este greu de crezut că un alt reprezentat ALDE, fostul deputat Ion Dumitru, care l-a criticat dur pe Adrian Ţuţuianu în campania electorală, va mai rămâne în acest nou partid.

Dâmboviţa

Fată de 12 ani din Pucioasa a fost dată dispărută

Publicat

pe

Vasile Bianca Maria, o fată de 12 ani din Pucioasa, a fost dată dispărută și este căutată de polițiști, după ce, astăzi – 7 mai 2021, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dâmbovița, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare gri și purta în picioare pantofi sport de culoare albă. Bianca Maria are 1,63 m înălțime, aproximativ 55 de kilograme greutate, constitutie atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Uniți întru credință de Izvorul Tămăduirii, la Mănăstirea Nucet

Publicat

pe

Procesiunea religioasă organizată la Mănăstirea Nucet, din județul Dâmbovița, de Izvorul Tămăduirii a adunat anul acesta, din cauza situației epidemiologice, mai puțini credincioși decât în anii trecuți, dar important este că nu a mai fost întreruptă, așa cum s-a întâmplat în 2020 când ne-am aflat în stare de urgență și ne-a fost interzisă.

A fost prezent, astăzi – 7 mai, la Mănăstirea Nucet și președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan. De asemenea, au participat la ceremonialul religios deputații PSD Carmen Holban, Radu Popa și Marian Țachianu, precum și mai mulți reprezentanți ai autorităților locale și judetene.

După încheierea Sfintei Liturghii, cei prezenți au pornit în procesiune spre binecunoscutul loc de pelerinaj „Fântâna de leac” din pădurea de lângă Mănăstirea Nucet, unde a fost oficiată tradiționala slujbă a Aghiasmei celei mici, la finalul căreia cei prezenți au primit apă sfințită.

„Prezența oamenilor la Aghiazma mică, săvârșită de soborul de preoți și de diaconi la „Fântâna de leac”, ne-a arătat, încă o dată, cât de puternice sunt rădăcinile credinței noastre în Dumnezeu.

De asemenea, cu ocazia zilei comunei Nucet, le urez tuturor locuitorilor acesteia un sincer și călduros „La Mulți Ani”. Să vă bucurați sănătoși, alături de cei dragi, de tot ceea ce ați realizat și sunt convins că, anul viitor, vom putea sărbători așa cum trebuie ziua comunei.

Nu în ultimul rând, mulțumesc jandarmilor, polițiștilor și pompierilor dâmbovițeni pentru modul în care au avut grijă ca sărbătoarea Izvorului Tămăduirii să se desfășoare fără probleme”, a spus președintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT