Connect with us

ACTUALITATE

Milos Home Decor deschide primul magazin fizic. Fă din casă acasă!

Publicat

pe

Brandul Milos Home Decor inaugurează în Arad, pe strada Mețianu, nr. 12, primul său magazin fizic de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule. Este locul ideal pentru iubitorii de proiecte DIY (Do It Yourself) și bricolaj care își doresc să transforme procesul de recondiționare a pieselor de mobilier într-unul creativ și ușor.

Milos Home Decor, o mică afacere de familie, pornită din pasiune, și-a început activitatea online la începutul acestui an. Este singurul importator din România pentru brand-uri de vopseluri, pensule și produse auxiliare cunoscute și apreciate peste hotare, precum: Fusion, Autentico, Old Red Barn, Redesign și, în curând, Dixie Belle.

„Produsele pe care le oferim au un impact minim asupra mediului înconjurător și pot transforma o piesă veche de mobilier într-un obiect personalizat în funcție de viziunea creativă pe care o avem. Recondiționarea poate fi un proces distractiv și simplu dacă sunt folosite produse de calitate. Vrem să fim un exemplu și să arătăm ca nu trebuie să investești sume mari de bani în reamenajarea casei tale, că poți mereu să transformi într-un mod unic obiectele vechi, fără să faci rău planetei”, a declarat Daniela Miloș, owner-ul magazinului.

Magazinul, poziționat pe o stradă liniștită în apropiere de centrul orașului Arad, este decorat, în totalitate, cu piese de mobilier recondiționate cu ajutorul vopselurilor comercializate, un mod inedit prin care clienții pot vedea calitatea și culorile produselor. În cadrul magazinului Milos Home Decor vor fi organizate periodic workshop-uri creative prin care clienții pot învăța să vopsească o piesă de mobilier și să realizeze propriile decorațiuni.

„Dacă m-ai fi întrebat acum un an, nu m-aș fi gândit niciodată că vom fi primii distribuitori ai brand-urilor Fusion, Autentico, Old Red Barn și Redesign, produse pe care le apreciem și folosim în toate proiectele noastre. Chiar dacă este un proces lent, pentru că toate produsele sunt aduse de peste hotare, românii încep să le cunoască și să le iubească. Motivația pe care o avem este feedback-ul pe care-l primim zilnic de la clienții noștri, care au fost întotdeauna mulțumiți de calitatea produsele pe care le comercializăm. Suntem nerăbdători și încântați că am deschis primul nostru magazin fizic și sperăm ca publicul să aibă același entuziasm ca și noi”, a adăugat Daniela Miloș.

Așadar, toți cei care sunt pasionați de bricolaj și nu numai sunt așteptați în noul magazin fizic din Arad, pe Str. Mețianu, nr. 12, apt. 1, dar și pe site-ul www.milosfamily.com, unde se pot bucura de produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Așteptăm demisia directorului Vizante de la CFR Călători

Publicat

pe

Vizante (ce nume de burghez bugetar care numai treabă cu poporul nu are!) este ținut în brațe de conducerea USRPLUS. A dat pe foc lunganul Dan Barna când a auzit că premierul Cîțub(poate așa, doar de fandoseală!) a cerut să fie demis că urmare a declarației date jurnaliștilor după incidentul cu trenul plin de copii care a înțepenit zece ore în câmp. Asta da solidaritate politică, de gașcă, de clică! Nu contează ce faci, dacă performezi în funcție, dacă ești de-al nostru, te protejăm cu toate armele.

Este de domeniului absurdului ceea ce se întâmplă acum în politica românească. Acești băieți, pe care îi instalăm la putere mai mult din inerție și în baza unor conjuncturi ciudate, își fac de cap. Nu mai pricep deloc care este rostul politicii. Nu văd decât interesele personale și pe cele de grup. Nu fac nimic pentru a demonstra românilor că sunt dedicați țării, că sunt, până la urmă, slujitori ai poporului.

Acest Vizante sifidează la greu. I-am analizat într-o oarecare măsură răspunsurile pe care le-a dat jurnalistului de la Antena 3. Îngrozitor. Total indiferent. Detașat, fără nicio inflexiune de părere de rău. Nu are omul, care câștigă mii de euro pe lună, bugetar de lux, nicio treabă cu românul de rând. Este acolo, sus, fiindcă consideră el și șleahta de la USRPLUS că funcția i se cuvine. A căzut la zarul coaliției. E vremea lor și trag tare!

Ce a contat poziția premierului, fie el și Cîțu, care a spus, după ce a luat la cunoștință de declarația stupefiantă a coconului Vizante, că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”. Replica lui Florin Cîțu este doar, așa, un vânt tras printre salcâmi. Demonstrează că nu prea are ce face. Vrei să rămâi la putere, să nu se rupă această căruță a coaliției, înghiți ce zice Vizante, Drulă și Barna.

Drulă de la Transporturi nici nu a vrut să audă de demiterea lui Vizante. A spus, pe un ton ușor ironic, că directorul de la CFR călători și-a cerut scuze și este suficient. Cazul este închis. Păi, nu este închis, domnule ministru Drulă! Zeci de copii au stat într-un tren abandonat de CFR în mijlocul câmpului, fără apă, speriați, plictisiți, iar Vizante al dumneavoastră s-a mulțumit să se certe cu jurnaliștii, să afirme că ce poate să facă el noaptea…

Văd că nu se lasă nici Florin Cîțu. La câteva zile de la nedoritul eveniment soldat cu o porție de sfidare cât Palatul Victoriei, premierul dă înainte cu demiterea lui Vizante. Chestie mișto. L-au sfătuit bine consilierii. Dă bine la imagine acum în plină campanie electorală internă. Adună puncte. Arată că are sânge în instalație.

„Eu rămân la ceea ce am spus acum două zile. Trebuie să fim foarte atenţi pentru că astfel de lucruri le decontăm toţi. Le decontează toată guvernarea, nu le decontează doar un anumit partid politic. Uneori trebuie să luăm astfel de decizii. Decizia este în continuare la ministrul Transporturilor. Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar eu cred că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un singur director”, a declarat Cîțu.

Ovidiu Vizante, sfătuit probabil de tovarășii din USRPLUS, încearcă să facă pe sfântul, pe umilul, dă vina pe slăbiciunilor omenești.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înţeleagă că aş fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a încercat Vizante să dreagă busuiocul.

Nu este așa cum spui, domnule director de la CFR Călători. Ce oboseală, ce lipsă de concentrare! Ce motivații absurde! La ce ai vrut ditamai funcția plătită cu mii de euro pe lună? Să găsești scuze? Sunt impardonabile. Ai spus în acele momente jurnalistului exact cum ai gândit. Replicile unui om sus pus, cu sânge albastru, care s-a simțit imediat deranjat de întrebările reporterului. Așteptăm demisia. Măcar atât. Să ne simțim și noi răzbunat orgoliul de simpli cetățeni plătitori de taxe din care Vizante își încasează salariul de nabab bugetar!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alertă! Cum sunt păcăliți românii care merg în Grecia!

Publicat

pe

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) avertizează asupra faptului că au apărut site-uri prin intermediul cărora sunt escrocați românii care merg în Grecia și au nevoie să completeze formularul solicitat la intrarea în această țară.

“Cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar pentru intrarea în țară. Site-ul oficial, recomandat inclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, este https://travel.gov.gr.

Au apărut deja site-uri care pot profita de neatenția utilizatorului pentru a-i colecta date cu caracter personal sau date financiare, așa cum putem observa în imaginile de mai jos.

Evitați accesarea surselor neoficiale și nu furnizați date pe astfel de site-uri! Mai mult, în acest caz utilizatorului i s-au cerut inclusiv date de card, deși în mod normal formularul NU specifică necesitatea oferirii acestor detalii”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT