Connect with us

Dâmboviţa

Fostul deputat Iulian Vladu a preluat conducerea organizației PMP Dâmboviţa

Publicat

pe

Este oficial! Iulian Vladu a revenit în politică. Nu a stat prea mult timp pe bară, dar a fost suficient timp pentru a-și reface forțele și a se întoarce cu aplomb și dorință de a se dedica județului Dâmbovița, așa cum a făcut-o în perioada în care a fost deputat în Parlamentul României.

Fost copreședinte al PNL Dâmbovița într-o perioadă tumultoasă, alături de actualul premier – Ludovic Orban, Iulian Vladu este acum liderul PMP Dâmbovița și va candida pentru un loc de deputat din partea acestui partid. Ne-a declarat că vrea să repună acestă formațiune pe scena de forță a politicii locale.

„Dâmbovița are nevoie de dâmbovițeni care să-i reprezinte. Eu mă uit în ochii oamenilor, nu-mi iau mandatul și plec la București, fără să-mi mai pese. Vreau să lupt pentru acest județ. PSD a condus continuu județul și l-a adus în sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a sărăcit, în loc să înflorească.

Târgoviștea nu are locuri de muncă și este una dintre cele mai oropsite reședințe de județ din țară. Niciunul dintre proiectele lăsate de mine nu a continuat, nici centura Găeștiului, nici DN 7 Bâldana – Titu pe 4 benzi, nici drumul spre Sinaia, nici proiectul integrat pentru turism din nordul județului. Suntem campioni doar la studii de fezabilitate. Nu au terminat nici podul de la Ionești.

PNL Dâmbovița s-a îndepărtat de valorile și principiile unui partid liberal. Au trecut la metodele nepotismului comunist. În funcții sunt soții, copii, surori. Liderii partidului sunt în câte 4 – 5 consilii de administrație.

Eu am fost deputat pe colegiul Găești și cu mine a început dezvoltarea zonei de sud, care nu avea nici asfalt în multe localități. Reintru în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ”, a declarat Iulian Vladu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development SRL, anunț organizate dezbatere publică

Publicat

pe

de

SC Stones Business Development SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Căderea Bastiliei Nr. 41, etaj P, ap. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare lac pentru agrement prin explorarea agregatelor minerale, organizare de șantier, cântar și birouri”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Sălcioara, în data de 20.06.2022, începând cu ora 16:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței Nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 10.06.2022 (o zi înainte de data dezbaterii).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT