Connect with us

Dâmboviţa

Fostul deputat Iulian Vladu a preluat conducerea organizației PMP Dâmboviţa

Publicat

pe

Este oficial! Iulian Vladu a revenit în politică. Nu a stat prea mult timp pe bară, dar a fost suficient timp pentru a-și reface forțele și a se întoarce cu aplomb și dorință de a se dedica județului Dâmbovița, așa cum a făcut-o în perioada în care a fost deputat în Parlamentul României.

Fost copreședinte al PNL Dâmbovița într-o perioadă tumultoasă, alături de actualul premier – Ludovic Orban, Iulian Vladu este acum liderul PMP Dâmbovița și va candida pentru un loc de deputat din partea acestui partid. Ne-a declarat că vrea să repună acestă formațiune pe scena de forță a politicii locale.

„Dâmbovița are nevoie de dâmbovițeni care să-i reprezinte. Eu mă uit în ochii oamenilor, nu-mi iau mandatul și plec la București, fără să-mi mai pese. Vreau să lupt pentru acest județ. PSD a condus continuu județul și l-a adus în sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a sărăcit, în loc să înflorească.

Târgoviștea nu are locuri de muncă și este una dintre cele mai oropsite reședințe de județ din țară. Niciunul dintre proiectele lăsate de mine nu a continuat, nici centura Găeștiului, nici DN 7 Bâldana – Titu pe 4 benzi, nici drumul spre Sinaia, nici proiectul integrat pentru turism din nordul județului. Suntem campioni doar la studii de fezabilitate. Nu au terminat nici podul de la Ionești.

PNL Dâmbovița s-a îndepărtat de valorile și principiile unui partid liberal. Au trecut la metodele nepotismului comunist. În funcții sunt soții, copii, surori. Liderii partidului sunt în câte 4 – 5 consilii de administrație.

Eu am fost deputat pe colegiul Găești și cu mine a început dezvoltarea zonei de sud, care nu avea nici asfalt în multe localități. Reintru în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ”, a declarat Iulian Vladu.

Dâmboviţa

S-a făcut dreptate după 10 ani! Tâlharii de la Mătăsaru au ajuns după gratii

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Cinci bărbați din Mătăsaru, județul Dâmbovița, cu vârste între 30 și 37 de ani, au ajuns astăzi după gratii, la 10 ani de la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmată de moartea uneia dintre victime.

În anul 2011, aceștia au bătut cu bestialitate și au jefuit trei ciobani din Argeș, care se deplasau cu oile către stână. Una dintre victime a decedat la puțin timp după ce a fost dus la spital.

Cei cinci agresori și de executat între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare. Bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT