Conectați-vă cu noi

Prahova

Tragedie în Bucegi. A căzut de pe Vârful Omu

Publicat

pe

Sursa foto: mariusradu.ro

Nenorocirea s-a produs ieri când, din cauza neatenției, un bărbat de aproximativ 56 – 57 de ani, care cobora de la Vârful Omu, a alunecat şi a căzut în gol, pe Valea Bucşoiului, aproximativ 60-70 de metri.

Prietenii din grup au coborât în vale și au constatat că nu mai prezintă semne compatibile cu viaţa. Imediat s-au pus un mișcare echipele de la Salvamont Bușteni, pentru a începe operațiunea de extragere a trupului turistului din aceea zonă deosebit de accidentată.

Din cauza întunericului, misiunea a fost sistată. Abia astăzi salvamontiștii, care vor fi sprijiniți și de un elicopter, vor recupera corpul bietului om.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul din Câmpina are nevoie urgent de medici

Publicat

pe

Situație critică la Spitalul din Câmpina, unitate suport pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19. Conducerea instituției medicale solicită primului ministru Ludovic Orban, Departamentului Pentru Situații de Urgență, Prefecturii Prahova și Direcției de Sănătate Publică să se implice pentru rezolvarea cu celeritate a solicitării de a asigura spitalul cu medici specializați în medicină internă. În caz contrar, unitatea nu mai poate asigura gărzile în cele opt zile rămase până la sfârșitul lunii. S-a ajuns în situația disperată ca trei medici să aibă grijă de 60 de pacienți, iar numărul bolnavilor este intr-o continuă creștere.

„Toate acestea au dus la depășirea orelor de lucru stabilite prin contract, situație pe care am înțeles-o datorită contextului epidemiologic: am asigurat continuitatea gărzilor, ne-am desfășurat în paralel activitatea în ambulatoriul de specialitate, am asigurat consultațiile interdisciplinare, consultațiile urgențelor COVID și non-COVID în CPU, am suplinit absența medicilor din CPU care au fost detașați 30 de zile UPU a Spitalului Județean de Urgență Ploiești și apoi au fost depistați COVID pozitiv”, se precizează în adresa trimisă de Spitalul Municipal Câmpina către instituțiile superioare.

Se mai prezintă în document și situația instalațiilor de alimentare cu oxigen, faptul că există riscul ca acestea să fie suprasolicitate având în vedere numărul mare de pacienți.

Citește în continuare

Prahova

Amendat, fiindcă ținea deschisă sala de jocuri de noroc

Publicat

pe

Jandarmii prahoveni, în timpul unei misiuni de patrulare în orașul stațiune Sinaia, au avut surpriza să constate că reprezentanții unei săli de jocuri de noroc aveau salonul bine mersi deschis.

Pentru încălcarea măsurilor privind prevenirea și răspândirea coronavirusului, respectivul operator economic a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.000 de lei. Totodată, i s-a spus patronului să țină închisă unitatea în conformitate cu normele în vigoare.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!