Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Emanuel Spătaru, gânduri la început de nou mandat ca primar al comunei Răzvad

Publicat

pe

Astăzi – 26 octombrie 2020, la Răzvad, a avut loc depunerea jurământului de credință de către echipa nou aleasa a Consiliului Local și de către Emanuel Spătaru care își începe cel de-al doilea mandat de edil al localității. Ședința de constituire a Consiliului Local s-a desfășurat în Sala de Sport din centrul localității, respectându-de întocmai măsurile de distanțare fizică impuse de starea de alertă. La eveniment au participat funcționarii din cadrul Primăriei Răzvad, consilierii locali, cetățeni. A fost prezent și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan – liderul PSD Dâmboviţa.

„Este un moment emoționant pentru noi toți, pentru mine în mod special, dar și pentru dumneavoastră. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și au rămas lângă mine în această misiune nu tocmai ușoară. Vă mulțumesc, dragi răzvedeni, tuturor, pentru că ați avut încredere în mine și în echipa PSD Răzvad. Vă mulțumesc că ați venit la vot și că ați ales primarul comunei Răzvad pentru următorii 4 ani. Vreau să spun, încă de pe acum, că nu vom avea niciun moment de pauză.

Vă asigur că vom face tot ceea ce stă în puterea noastră, a tuturor, să continuăm toate proiectele începute și, sigur, să le materializăm pe toate celelalte pe care le-am promis, nu doar acum în campania electorală, ci de-a lungul celor patru ani în care am fost alături. Pentru toate aceste lucruri, mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, care este alături de noi. Îi transmit din partea cetățenilor comunei Răzvad toată încrederea noastră și, totodată, rugămintea noastră de a fi alături de noi și în următorii 4 ani, pentru a putea duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus aici în Răzvad. Le mulțumesc pentru sprijinul moral preoților și, în special, celor care astăzi sunt prezenți aici. Sunt foarte multe lucruri de spus. Suntem 80% echipa veche. Vă rog pe toți să fiți la fel de serioși, la fel de aplicați și să sprijiniți în continuare comuna Răzvad.

Mulțumesc și echipei administrative, echipei pe care am avut-o în spatele meu, echipei Primăriei Răzvad. O echipă de la care am avut foarte multe de învățat și acum le transmit că îi așteaptă o muncă foarte grea. Așteptările sunt mult mai mari decât au fost acum patru ani.

Dragi consilieri, vreau să vă spun că, pe perioada ședințelor de consiliu, noi vom reprezenta răzvădenii, politica o facem în afara ședințelor de consiliu, politica o facem dincolo de interesele comunei Răzvad”, a fost mesajul lui Emanuel Spătaru la început de nou mandat de primar al comunei Răzvad.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița și președintele ales al Consiliului Județean, a felicitat noua echipă de consilieri locali, pe primarul Emanuel Spătaru, asigurându-i de întreg sprijinul său și al instituției pe care o va reprezenta pentru concretizarea proiectelor de interes local.

„Este un moment deosebit pentru comuna Răzvad. Un moment în care vechiul consiliu și-a încetat activitatea, iar noul consiliu intră în pâine. Îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut pentru localitatea Răzvad. Un primar tânăr, un primar ambițios, un primar care și-a demonstrat capacitatea administrativă în ultimii 4 ani”, a spus Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul Târgoviștei vrea ca meciul Chindia – FCSB din 10 decembrie să se joace pe „Eugen Popescu”

Publicat

pe

Astăzi – 27 septembrie 2022, am efectuat, împreună cu executivul târgoviștean, o nouă incursiune pe șantierul de reconstrucție și modernizare a Stadionului „Eugen Popescu”. Edilul Cristian Daniel Stan a vrut să prezinte târgoviștenilor, prin intermediul presei, stadiul lucrărilor la acest obiectiv deosebit de important pentru viața socială și sportivă a orașului. O demonstrație prin care primarul municipiului a vrut să arate cetățenilor că la stadion se lucrează intens și că nu mai este mult până ce arena va fi dată în folosință, primii care vor beneficia de noul stadion fiind jucătorii echipei de fotbal Chindia, care vor încheia astfel perioada de provizorat, de folosință a altor terenuri de joc, fapt care, spun specialiștii, are o influență negativă asupra moralului sportivilor.

Cristian Daniel Stan a făcut și o mărturisire de tip angajament. Vrea ca partida de fotbal dintre Chindia și FCSB, din 10 decembrie 2022, să se dispute pe Stadionul „Eugen Popescu”. Primarul Târgoviștei nici nu vrea să conceapă ca, până la acea dată, arena sportivă să nu fie gata. Și nu au fost doar simple declarații, fără acoperire, date în fața reportofoanelor și a camerelor de luat vederi. Edilul Târgoviștei a invitat presa, ca și acum ceva timp, să vadă cum au evoluat lucrările. A fost foarte ușor de remarcat că pe șantierul stadionului s-a muncit din plin, s-au depus eforturi considerabile pentru a se atinge nivelul de astăzi.

„Ne aflăm într-una dintre zonele de acces a spectatorilor către tribuna nouă. Tot ceea ce înseamnă elemente de construcție la tribuna nouă sunt acum gata. Se lucrează și în zona de vopsitorii. Instalațiile sunt toate trase inclusiv la etajul 1. De asemenea, gradenele, cu excepția zonelor de centru unde mai avem de lucru, inclusiv la structura metalică, toate gradenele sunt pe poziție. Dacă vremea ne va permite săptămâna aceasta sperăm să hidroizolăm și prima parte a tribunei noi aceasta va însemna că pe zona de gradene vor rămâne numai scaunele de montat. Va fi ultima etapă. De asemenea, s-a lucrat la structura tribunei oficiale. S-au modificat puțin datele problemei urmând ca în perioada următoare să se intre la tot ceea ce vizează pavajul”, a precizat Cristian Daniel Stan.

Edilul a dezvăluit presei că, luna viitoare, vor începe lucrările de montaj la acoperișul tribunei noi, metalice.

„Estimăm că va dura cu totul, inclusiv cu montarea membranei aceea specială care va acoperi integral tribuna nouă, undeva la 30 de zile din momentul în care va începe asamblarea ultimelor elemente de acoperiș. La tribuna veche sunt toate scaunele montate. Sunt instalate inclusiv corpurile de iluminat, în marea parte a tribunei. Gardul împrejmuitor este finalizat în proporție de 95%. Se montează acum și turnurile de televiziune care vor fi utilizate pentru transmisiile TV”, a mai adăugat primarul municipiului Târgoviște.

Reconstrucția Stadionului municipal „Eugen Popescu” a fost una dificilă, autoritățile și constructorii au întâmpinat numeroase probleme, dar au reușit să le depășească. Pe lângă dificultățile obiective, au mai fost și implicațiile pe linie de imagine a cârcotașilor, ale celor cărora, de pe margine, le-a fost ușor să lanseze tot soiul de acuze, de critici, multe dintre ele iscate și exploatate pe canale politice.

Evident, au fost vizați în comentariul primarului, chiar dacă nu au fost nominalizări, liberalii, care, așa cum a declarat Cristian Daniel Stan, în perioada în care s-au aflat la guvernare, alături de USR-PLUS, nu au alocat niciun ban pentru edificarea stadionului târgoviștean.

„Să critici investițiile care se realizează în infrastructura sportivă a municipiului Târgoviște, care sunt cele mai mari din istoria acestui oraș, mi se pare cam mult. Dacă se va insista pe acest subiect, vom reveni. Să știți că ceea ce se întâmplă acum în Târgoviște, și mă refer la infrastructura sportivă, dar este valabil și pentru celelalte investiții, este fără de precedent. În acest stadion nu s-au mai băgat bani de cinci-șase decenii. Ca să spun că nu cred că a avut vreodată vreun proces-verbal de recepție de natură să certifice finalizarea lucrărilor sau alte documente de urbanism”, a mai spus Cristian Daniel Stan.

Am încheiat vizita pe șantierul stadionului municipal la care, alături de primarul Cristian Daniel Stan, s-au aflat administratorul public Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, cu promisiunea edilului că, pe 10 decembrie 2023, meciul de fotbal dintre Chindia și FCSB se va juca pe „Eugen Popescu”.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Nu uit niciodată ce promit și mă țin de cuvânt! Mesajul primarului Târgoviștei la 2 ani de la alegerile din 2020

Publicat

pe

de

Se împlinesc, astăzi, 2 ani de când am fost ales (pentru a doua oară) primar al municipiului Târgoviște. O alegere cu însemnătate specială pentru mine, poate chiar mai puternică decât prima dată, pentru că a reprezentat confirmarea unor lucruri bune pe care le-am promis/îndeplinit. Specială pentru că a reprezentat încrederea câștigată a târgoviștenilor. Specială pentru că n-a mai avut sensul unei promisiuni, ci al unei promisiuni respectate.

Îmi amintesc cum stăteam, alături de echipa mea, încercând să ne dăm seama cum trebuie să abordăm perioada aceea de campanie electorală (când oricine promitea orice și cantitatea de vorbe goale era sufocantă pentru oamenii normali). Și am decis cu toții că cea mai bună prezentare în fața târgoviștenilor este mergem la ei „acasă”, în cartierele lor, pe strada lor și să vedem dacă acolo s-a întâmplat ceva bun în acești ani de mandat. Pentru că la vorbe se pot pricepe mulți, cu faptele e mai greu. Dacă s-a făcut o școală în cartier, omul o vede. Dacă s-a asfaltat o stradă în cartier, omul o vede. Dacă s-a reablitat o grădiniță, omul o vede. Un loc de joacă, o creșă, un parc etc. De aceea am și spus continuu: „#TimpulMăsuratÎnFapte”, care nici nu e un slogan propriu-zis și o definiție a acestui mandat și a acestei echipe administrative.

Astăzi, la 2 ani distanță de la ultimele alegeri locale, vă vorbesc cu multă recunoștință și smerenie: știu ce înseamnă să fii primar al Târgoviștei, ce uriașă responabilitate îmi revine. Mai știu că am promis să fiu serios și să respect aceeași „rețetă” ca până acum: muncă, muncă, disciplină, corectitudine. Nu uit niciodată ce promit și mă țin întotdeauna de cuvânt. Vă salut cu, deja, tradiționala formulă: „Ne vedem pe teren”.

Daniel Cristian Stan,
Primarul municipiului Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT