Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Emanuel Spătaru, gânduri la început de nou mandat ca primar al comunei Răzvad

Publicat

pe

Astăzi – 26 octombrie 2020, la Răzvad, a avut loc depunerea jurământului de credință de către echipa nou aleasa a Consiliului Local și de către Emanuel Spătaru care își începe cel de-al doilea mandat de edil al localității. Ședința de constituire a Consiliului Local s-a desfășurat în Sala de Sport din centrul localității, respectându-de întocmai măsurile de distanțare fizică impuse de starea de alertă. La eveniment au participat funcționarii din cadrul Primăriei Răzvad, consilierii locali, cetățeni. A fost prezent și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan – liderul PSD Dâmboviţa.

„Este un moment emoționant pentru noi toți, pentru mine în mod special, dar și pentru dumneavoastră. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și au rămas lângă mine în această misiune nu tocmai ușoară. Vă mulțumesc, dragi răzvedeni, tuturor, pentru că ați avut încredere în mine și în echipa PSD Răzvad. Vă mulțumesc că ați venit la vot și că ați ales primarul comunei Răzvad pentru următorii 4 ani. Vreau să spun, încă de pe acum, că nu vom avea niciun moment de pauză.

Vă asigur că vom face tot ceea ce stă în puterea noastră, a tuturor, să continuăm toate proiectele începute și, sigur, să le materializăm pe toate celelalte pe care le-am promis, nu doar acum în campania electorală, ci de-a lungul celor patru ani în care am fost alături. Pentru toate aceste lucruri, mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, care este alături de noi. Îi transmit din partea cetățenilor comunei Răzvad toată încrederea noastră și, totodată, rugămintea noastră de a fi alături de noi și în următorii 4 ani, pentru a putea duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus aici în Răzvad. Le mulțumesc pentru sprijinul moral preoților și, în special, celor care astăzi sunt prezenți aici. Sunt foarte multe lucruri de spus. Suntem 80% echipa veche. Vă rog pe toți să fiți la fel de serioși, la fel de aplicați și să sprijiniți în continuare comuna Răzvad.

Mulțumesc și echipei administrative, echipei pe care am avut-o în spatele meu, echipei Primăriei Răzvad. O echipă de la care am avut foarte multe de învățat și acum le transmit că îi așteaptă o muncă foarte grea. Așteptările sunt mult mai mari decât au fost acum patru ani.

Dragi consilieri, vreau să vă spun că, pe perioada ședințelor de consiliu, noi vom reprezenta răzvădenii, politica o facem în afara ședințelor de consiliu, politica o facem dincolo de interesele comunei Răzvad”, a fost mesajul lui Emanuel Spătaru la început de nou mandat de primar al comunei Răzvad.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița și președintele ales al Consiliului Județean, a felicitat noua echipă de consilieri locali, pe primarul Emanuel Spătaru, asigurându-i de întreg sprijinul său și al instituției pe care o va reprezenta pentru concretizarea proiectelor de interes local.

„Este un moment deosebit pentru comuna Răzvad. Un moment în care vechiul consiliu și-a încetat activitatea, iar noul consiliu intră în pâine. Îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut pentru localitatea Răzvad. Un primar tânăr, un primar ambițios, un primar care și-a demonstrat capacitatea administrativă în ultimii 4 ani”, a spus Corneliu Ștefan.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT