Connect with us

Dâmboviţa

Titus Corlățean: Cetățeanul, nu alegerile trebuie să fie prioritatea Guvernului

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, a declarat aseară, la un post local de televiziune, că partidul pe care îl reprezintă este pregătit de alegeri indiferent dacă scrutinul electoral se va ține pe 6 decembrie, în ianuarie sau în martie.

Candidatul pentru încă un mandat de demnitar în Parlamentul României consideră că problema se află la guvernanți, care nu știu să gestioneze cum trebuie situația de pandemie și care sunt interesați mai mult de păstrarea puterii, a privilegiilor și afacerilor pe care le au decât de soarta românilor.

„Ei nu știu să prioritizeze problemele cu care se confruntă țara. Important pentru orice politician de bună credință este ce facem pentru cetățeni, cum putem ieși din acest coșmar pandemic”.

Concluzia senatorului Corlățean este că președintele țării și premierul Ludovic Orban vor musai alegeri în decembrie pentru a-și conserva puterea, fiindu-le frică că, în eventualitatea unor amânări, le pot pierde pe fondul erodării juste a imaginii.

„Oferta lor este spălați-vă pe mâini, puneți-vă masca și mergeți la alegeri”, a spus Titus Corlățean.

Senatorul PSD a mai mărturisit că nu poate să spună cu siguranță dacă vom avea scrutin electoral pe 6 decembrie.

„Evoluția este una proastă. Nici nu știm ce se va întâmpla peste două săptămâni”, a mai spus demnitarul.

A mai dezvăluit senatorul Titus Corlățean că în cercurile politice, atât ale opoziției cât și ale puterii, se vorbește că după scrutinul electoral din decembrie guvernanții liberali s-ar pregăti să închidă România, să intrăm din nou un starea de urgență.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT