Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Virgil Guran, candidat PNL: Puneți în balanță faptele mele şi alegerea dumneavoastră va fi mult mai uşoară!

Publicat

pe

Abia începută această campanie electorală ne și dezvăluie câteva constante!
Cei care nu-și doresc alegerile, adică PSD, sunt cei mai vocali și mai prezenți în spațiul public!

Asist cu ceva surprindere, deși când vine vorba de adversarii mei de la PSD Dâmbovița nu ar trebui să mă mai surprindă nimic, că primii doi candidați de la Senat și primii doi candidați de la Camera Deputaților sunt parlamentari în funcție, iar la aceste alegeri își mai doresc un mandat. Firesc! Când patru ani nu ai făcut nimic pentru acest județ, de ce să nu-ți mai dorești încă patru ani de vacanță?!?!

Uite așa, din conferință de presă, în conferință de presă, când unul, când altul, pe rând sau deodată, onorabilii parlamentari de Dâmbovița își prezintă realizările mandatului ce se încheie și dorințele pentru următorul!

Interpelări: fără număr! (VORBE), luări de cuvânt la tribuna Parlamentului: tot fără număr! (VORBE), intervenții în plen, la comisii: și mai numeroase! (VORBE), iar acum ne promit că vor să fie vocile noastre, ale dâmbovițenilor, de parcă ar fi concurenți la emisiunea tv „Vocea României”! La asta se rezumă munca lor în ultimii patru ani!

Eu, fără a fi parlamentar, într-un an de guvernare PNL, în Dâmbovița am adus o investiție, IVECO, deci locuri de muncă pentru dâmbovițeni și am reușit să scot din jungla hârțogăriei un proiect ce zăcea de zece ani prin diverse sertare cu binecuvântarea PSD Dâmbovița: Bâldana-Târgoviște, drum pe patru benzi, un proiect de infrastructură care impulsionează economia și aduce bunăstare dâmbovițenilor!

Acesta este portofoliul meu într-un an, fără a fi parlamentar! Puneți în balanță vocile celor de la PSD și faptele mele și atunci sunt convins că alegerea dumneavoastră va fi una mult mai ușoară!

Campaniile electorale trec, mandatele trec, iar când eu și adversarii mei de la PSD vom ieși din politică, fabrica de la Petrești va rămâne, drumul modernizat va rămâne, iar peste interpelările contracandidaților mei se va așterne tăcerea! În fond, asta este diferența dintre FAPTE și VORBE!

Virgil Guran – președintele PNL Dâmbovița

Material la comanda PNL Dâmboviţa. CMF: 11200025

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. U.N.Flutur

    noiembrie 10, 2020 at 9:55 am

    CURIOZITATE: Cu certificatele medicale personalizate (parafate si inregistrate in arhivele institutiilor de specialitate)ce sa facem?!?Sunt tot FAPTE! Le anulam in/cu justitia INDEPENDENTA??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!