Conectați-vă cu noi

Argeș

24 de persoane audiate la DIICOT Pitești într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Publicat

pe

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT din Pitești au efectuat, în această dimineață, cu sprijinul jandarmilor, șapte percheziții domiciliare, pe teritoriul județului Argeș, la locuințele a nouă  persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism. 24 de persoane vor fi conduse la sediul DIICOT Pitești pentru audieri.

„Din cercetări s-a stabilit că, din luna noiembrie 2019, trei persoane au constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane, determinând mai multe tinere să practice prostituția pe teritoriul județelor Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând importante sume de bani”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Sondaj de opinie pentru instituirea unor sensuri unice în municipiul Pitești

Publicat

pe

Primăria Pitești, județul Argeș, așteaptă ca locuitorii municipiului să completeze, până la data de 31 martie 2021, sondajul de opinie cu privire la fluidizarea traficului rutier și pietonal în Cartierul Găvana, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.

Administrația publică locală propune instituirea unor sensuri unice de circulație în perimetrul ce cuprinde străzile Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga. Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești va decide ce măsuri se vor implementa ținând cont de răspunsurile cetățenilor.

Sondajul poate fi completat prin accesarea următorului link: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=9F08AAE4AB1EDAF1C225868000320A69

Citește în continuare

Argeș

Ied căzut într-un puț dezafectat, salvat de pompieri

Publicat

pe

O femeie din Bălilești, județul Argeș, a observat astăzi că îi lipsește un ied din bătătură. L-a găsit căzut într-un puț dezafectat, cu o adâncime de aproximativ 12 m și diametrul de 30 cm.

În atare situație, a apelat la pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Mioveni. Bietul ieduț a fost scos teafăr de pe fundul puțului și înmânat proprietarei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!