Connect with us

ALEGERI

Proiectele USR PLUS nu pot fi cenzurate, nu pot fi interzise!

Publicat

pe

Reprezentanții Alianței USR PLUS Dâmboviţa îi îndeamnă pe români să voteze pe 6 decembrie pentru o Românie fără… cleptomanie. O Românie fără tâlhărie. O Românie fără pungășie. O Românie fără jaf. O Românie fără corupție. O Românie fără fraudă. O Românie fără șarlatanie. Să voteze pentru ca toate aceste concepte să nu ajungă mai târziu să fie interzise integral, cu referire la decizia Biroului Electoral Județean Dâmboviţa de a interzice sloganul de campanie al USR PLUS, urmare a unei plângeri ce a fost depusă de PSD. Astăzi, BEJ a interzis celor de la USR PLUS și folosirea pancartelor prin care erau prezentate angajamentele din programul de guvernare, precum „Fără penali în funcții publice”, „Fără pensii speciale”, „Cetățenie digitală”, „Împădurim România și combatem tăierile ilegale prin DNA-ul Pădurilor”.

„Marele perdant al acestui demers e chiar județul Dâmbovița, care s-a trezit, fără voia sa, ținta ironiilor și a glumelor care au curs și care continuă să curgă din toate colțurile țării”, se arată într-un comunicat remis de USR PLUS.

Mai spun liderii acestei alianțe că, în ciuda tuturor încercărilor de a folosi cenzura și intimidarea pe post de arme, anumite lucruri nu pot fi cenzurate, cum ar fi proiectul pe care USR PLUS îl propune românilor.

„Un parlament compus din 300 de demnitari, eliminarea pensiilor speciale sau supra-impozitarea lor cu 90%, renunțarea treptată la imunitatea parlamentară, eliminarea graduală a tuturor taxelor și impozitelor pe salariul minim, eliminarea politicii din școala românească și implicit interzicerea numirilor de directori pe baza „carnetului de partid”, înființarea DNA-ului Pădurii, concursuri reale pe post pentru aparatul bugetar, autostrăzi realizate „pe bune”, nu doar pe hârtie, din pix, investiții de 1 miliard de Euro în domeniul Sănătății, Referendum „Fără Penali”, eliminarea agențiilor neperformante, reforma administrativă și digitalizarea și transparentizarea completă a administrației publice, toate acestea reprezintă teme primordiale atât pentru USR PLUS Dâmbovița cât și pentru USR PLUS la nivel central. Proiecte pe care ni le asumăm, pentru care luptăm acum și pentru care ne propunem să luptăm în fiecare zi a următorilor 4 ani de mandat, în Parlamentul României. Proiecte care NU pot fi cenzurate și care NU pot fi interzise, căci ele reprezintă pur și simplu pasul către normalitate. Și dorința oamenilor, sătui de guvernări neperformante și de o clasă politică veche, preocupată parcă mai mult de propriile interese decât de a pune cetățenii pe primul plan, așa cum ar fi normal”.

Alianța USR PLUS a contestat la Biroul Electoral Central deciziile BEJ Dâmboviţa prin care le-au fost interzise sloganul electoral și folosirea pancartelor.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite