Connect with us

ALEGERI

Proiectele USR PLUS nu pot fi cenzurate, nu pot fi interzise!

Publicat

pe

Reprezentanții Alianței USR PLUS Dâmboviţa îi îndeamnă pe români să voteze pe 6 decembrie pentru o Românie fără… cleptomanie. O Românie fără tâlhărie. O Românie fără pungășie. O Românie fără jaf. O Românie fără corupție. O Românie fără fraudă. O Românie fără șarlatanie. Să voteze pentru ca toate aceste concepte să nu ajungă mai târziu să fie interzise integral, cu referire la decizia Biroului Electoral Județean Dâmboviţa de a interzice sloganul de campanie al USR PLUS, urmare a unei plângeri ce a fost depusă de PSD. Astăzi, BEJ a interzis celor de la USR PLUS și folosirea pancartelor prin care erau prezentate angajamentele din programul de guvernare, precum „Fără penali în funcții publice”, „Fără pensii speciale”, „Cetățenie digitală”, „Împădurim România și combatem tăierile ilegale prin DNA-ul Pădurilor”.

„Marele perdant al acestui demers e chiar județul Dâmbovița, care s-a trezit, fără voia sa, ținta ironiilor și a glumelor care au curs și care continuă să curgă din toate colțurile țării”, se arată într-un comunicat remis de USR PLUS.

Mai spun liderii acestei alianțe că, în ciuda tuturor încercărilor de a folosi cenzura și intimidarea pe post de arme, anumite lucruri nu pot fi cenzurate, cum ar fi proiectul pe care USR PLUS îl propune românilor.

„Un parlament compus din 300 de demnitari, eliminarea pensiilor speciale sau supra-impozitarea lor cu 90%, renunțarea treptată la imunitatea parlamentară, eliminarea graduală a tuturor taxelor și impozitelor pe salariul minim, eliminarea politicii din școala românească și implicit interzicerea numirilor de directori pe baza „carnetului de partid”, înființarea DNA-ului Pădurii, concursuri reale pe post pentru aparatul bugetar, autostrăzi realizate „pe bune”, nu doar pe hârtie, din pix, investiții de 1 miliard de Euro în domeniul Sănătății, Referendum „Fără Penali”, eliminarea agențiilor neperformante, reforma administrativă și digitalizarea și transparentizarea completă a administrației publice, toate acestea reprezintă teme primordiale atât pentru USR PLUS Dâmbovița cât și pentru USR PLUS la nivel central. Proiecte pe care ni le asumăm, pentru care luptăm acum și pentru care ne propunem să luptăm în fiecare zi a următorilor 4 ani de mandat, în Parlamentul României. Proiecte care NU pot fi cenzurate și care NU pot fi interzise, căci ele reprezintă pur și simplu pasul către normalitate. Și dorința oamenilor, sătui de guvernări neperformante și de o clasă politică veche, preocupată parcă mai mult de propriile interese decât de a pune cetățenii pe primul plan, așa cum ar fi normal”.

Alianța USR PLUS a contestat la Biroul Electoral Central deciziile BEJ Dâmboviţa prin care le-au fost interzise sloganul electoral și folosirea pancartelor.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT