Connect with us

ALEGERI

Merg în Parlament să pun pe masa Guvernului proiectele pe care le aşteptaţi de ani de zile

Publicat

pe

Iulian Vladu, liderul Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, fost parlamentar până în anul 2016, a decis să revină în politică şi candidează la alegerile din 6 decembrie pentru un mandat de deputat din partea PMP. Spune că a luat această hotărâre pentru că a constatat că toate proiectele mari de dezvoltare ale județului, pe care le-a inițiat, au fost abandonate de actualii lideri politici.

„Sunt dâmbovițean și îmi pasă de Dâmbovița. Nu-mi voi lua mandatul ca să plec la București și să uit de oameni, ci rămân aici ca să lupt pentru educație, locuri de muncă, infrastructură și prosperitate pentru fiecare cetățean. Așa am făcut și până în anul 2016, când am fost parlamentar ales uninominal în colegiul de sud.

Sunt motivat ca, împreună cu dumneavoastră, să clădim un județ modern, european și deschis investițiilor mari. Nu mă interesează firimiturile de proiecte de la București, căci de acestea a avut parte județul, ci investițiile cu adevărat importante pentru oameni și comunități locale.

Atât de puțin respect au PSD și PNL pentru dâmbovițeni, încât niciodată nu promovează oameni ai locului, ci aduc pe liste personaje cu trecut politic dubios, impuse de la centru, care își iau mandatele și pleacă. Sunt politicieni manipulabili, fără coloană vertebrală și fără proiecte.

Am plecat din PNL, partid pe care l-am condus, pentru că și-a trădat principiile și valorile. Nu pot sta la aceeași masă cu oameni care văd politica doar ca pe o sursă de îmbogățire și ca pe o rampă de lansare pentru rude și prieteni.

Sunt un om de acțiune, sunt un om puternic și un om de echipă, iar în politică, mi-am legat numele de proiecte mari și importante. Vreau să merg în Parlament pentru a concretiza viziunea de dezvoltare pe care eu am inițiat-o, iar ei au abandonat-o.

Merg să pun pe masa Guvernului proiectele pe care le așteptați de ani de zile:
1. Reabilitarea DN 71 București – Sinaia
2. Lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu și Titu – Găești
3. Realizarea de centuri ocolitoare pentru orașele Găești, Titu, Fieni și Pucioasa
4. Dezvoltarea turismului și promovarea produselor tradiționale, în cadrul unui proiect integrat, care să pună județul pe harta Europei.

Vă aștept în PMP, să mișcăm Dâmbovița cu oameni ai locului!”, este mesajul candidatului Iulian Vladu către alegători.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats