Connect with us

ALEGERI

Merg în Parlament să pun pe masa Guvernului proiectele pe care le aşteptaţi de ani de zile

Publicat

pe

Iulian Vladu, liderul Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, fost parlamentar până în anul 2016, a decis să revină în politică şi candidează la alegerile din 6 decembrie pentru un mandat de deputat din partea PMP. Spune că a luat această hotărâre pentru că a constatat că toate proiectele mari de dezvoltare ale județului, pe care le-a inițiat, au fost abandonate de actualii lideri politici.

„Sunt dâmbovițean și îmi pasă de Dâmbovița. Nu-mi voi lua mandatul ca să plec la București și să uit de oameni, ci rămân aici ca să lupt pentru educație, locuri de muncă, infrastructură și prosperitate pentru fiecare cetățean. Așa am făcut și până în anul 2016, când am fost parlamentar ales uninominal în colegiul de sud.

Sunt motivat ca, împreună cu dumneavoastră, să clădim un județ modern, european și deschis investițiilor mari. Nu mă interesează firimiturile de proiecte de la București, căci de acestea a avut parte județul, ci investițiile cu adevărat importante pentru oameni și comunități locale.

Atât de puțin respect au PSD și PNL pentru dâmbovițeni, încât niciodată nu promovează oameni ai locului, ci aduc pe liste personaje cu trecut politic dubios, impuse de la centru, care își iau mandatele și pleacă. Sunt politicieni manipulabili, fără coloană vertebrală și fără proiecte.

Am plecat din PNL, partid pe care l-am condus, pentru că și-a trădat principiile și valorile. Nu pot sta la aceeași masă cu oameni care văd politica doar ca pe o sursă de îmbogățire și ca pe o rampă de lansare pentru rude și prieteni.

Sunt un om de acțiune, sunt un om puternic și un om de echipă, iar în politică, mi-am legat numele de proiecte mari și importante. Vreau să merg în Parlament pentru a concretiza viziunea de dezvoltare pe care eu am inițiat-o, iar ei au abandonat-o.

Merg să pun pe masa Guvernului proiectele pe care le așteptați de ani de zile:
1. Reabilitarea DN 71 București – Sinaia
2. Lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu și Titu – Găești
3. Realizarea de centuri ocolitoare pentru orașele Găești, Titu, Fieni și Pucioasa
4. Dezvoltarea turismului și promovarea produselor tradiționale, în cadrul unui proiect integrat, care să pună județul pe harta Europei.

Vă aștept în PMP, să mișcăm Dâmbovița cu oameni ai locului!”, este mesajul candidatului Iulian Vladu către alegători.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite