Connect with us

ACTUALITATE

Ajutor de stat pentru acoperirea parțială a pierderilor din industria HoReCa

Publicat

pe

Guvernul Orban a adoptat memorandumul pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat prin oferirea unor granturi în vederea acoperirii parțiale a pierderilor întreprinderilor din domeniul turismului – structuri de cazare, structuri de alimentație, agenții de turism, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19.

„Vor fi compensate pierderile în cuantum de 20% din volumul cifrei de afaceri al veniturilor înregistrate în 2020 față de 2019. Este încă o dovadă că PNL susține mediul de afaceri. Împreună dezvoltăm România!”, a declarat Virgil Guran – liderul PNL Dâmboviţa și candidat pentru un mandat de senator la alegerile din 6 decembrie.

Guvernul urmează să prezinte public, săptămâna aceasta, și un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă, căruia îi sunt alocate 30 de miliarde de euro din fonduri europene. Urmează apoi o perioadă de dezbatere publică, pentru a putea îngloba toate opiniile care sunt pertinente, după care Planul Național de Redresare și Reziliență va fi înaintat la Bruxelles, pentru ca, în cursul anului viitor, să înceapă să fie finanțate măsurile de redresare și de reziliență.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200025

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT