Connect with us

ACTUALITATE

Spitalul Județean din Târgoviște instalează încă trei containere încălzite pentru triajul pacienților

Publicat

pe

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște a achiziționat încă trei ansambluri modulare tip container, două cu dimensiunea de 75 mp și unul de 44 mp. Acestea vor fi instalate până la sfârșitul săptămânii la UPU, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) și la Boli Infecțioase. Investiția, cu o valoare de 369.348,25 lei, are ca scop îmbunătățirea condițiilor de așteptare pentru pacienții suspecți sau diagnosticați cu COVID, până la preluarea de către cadrele medicale.

„Îi mulțumesc domnului director (nota redacției: dr. Claudiu Dumitrescu) pentru implicare și pentru mobilizarea de care a dat dovadă împreună cu conducerea spitalului. În același timp, îi mulțumesc și domnului primar al municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, pentru sprijinul acordat”, a spus președintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.


Reamintim faptul că la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște au mai fost montate, în luna octombrie, alte cinci containere încălzite, înlocuindu-se astfel corturile de triaj care nu mai pot fi utilizate în sezonul rece.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT