Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Vaccinul anti-COVID, o iluzie pe care liberalii o vând românilor în campanie electorală

Publicat

pe

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban aduc în prim-plan tema vaccinului anti-COVID, un vaccin care nu există în acest moment, pentru că sunt interesați să deturneze atenția românilor de la subiectele care le-ar dăuna din punct de vedere electoral – a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, deputata PRO România Oana Vlăducă.

„Ne vând această iluzie în continuu pentru că nu vor să mai vorbească despre realitatea pe care o trăim cu toții: spitale sufocate, locurile la ATI care nu mai există, peste 10.000 de infectați pe zi, peste 10.000 de morți, piețele, teatrele, restaurantele, școlile închise, economia în colaps.

Iohannis și cu Orban ar trebui să lase poveștile despre vaccin și să facă ceva pentru miile de români care se îmbolnăvesc și mor zilnic! Soluții care pot salva viețile a zeci de mii de români există! Una este foarte simplă: testarea în masă a populației, testare despre care discutăm permanent noi, cei de la PRO România”.

A mai punctat candidata PRO România pentru un mandat de senator că țara are nevoie urgent de un nou guvern, un guvern care să se preocupe cu adevărat de sănătatea românilor.

„De când a început campania electorală, Iohannis, Orban și Tătaru ne povestesc despre un viitor vaccin, inexistent în prezent. La sfârșit de octombrie, Nelu Tătaru ne povestea cum prima tranșă din vaccin va veni la finalul lui decembrie. Pe 1 noiembrie, Orban ne spunea că vaccinul vine în aprilie-mai. Acum, Iohannis ne spune că va ajunge la începutul anului viitor. Cei de la guvernare se încurcă în propriile lor minciuni. De ce? Pentru că nu există un vaccin”.

Cât privește măștile neconforme care se vând în România, deputata Oana Vlăducă spune că premierul Ludovic Orban ar trebui, înainte să vorbească la televizor despre controale drastice, să le spună românilor cum a fost posibil să intre în țară măștile neconforme.

„Nu sănătatea noastră a contat pentru ei, ci șpăgile pe care și le-au tras când au lăsat în țară măști neconforme! Poartă mască, poartă mască, poartă mască… Numai asta au știut să repete de dimineața până seara. Și oamenii au purtat mască. Cu ce folos? Din cei 10.000 de români care se infectează zilnic, probabil că jumătate o fac din cauză că au avut încredere în recomandările lui Iohannis: poartă masca! Au purtat măștile și iată că au descoperit că le-au purtat degeaba.

Problema este că actualii guvernanți, în loc să rezolve această problemă și să taie în carne vie, ei încearcă să îi protejeze pe cei care au adus măștile neconforme în țară. După ce s-a constatat că peste jumătate din măștile de protecție pe care le cumpărăm din magazine nu ne protejează ei nu le-au retras din magazine, așa cum ar fi fost normal. Dimpotrivă, ei au modificat legea în asemenea fel încât aceste măști să poată fi comercializate în continuare, dar sub un alt nume: acoperitor facial!

Degeaba stăm noi în izolare sau nu ne trimitem copiii la școală dacă, fără să știm, purtăm măști care nu ne protejează nici pe noi și nici pe cei din jur. Înainte să le faci recomandări românilor să cumpere măști conforme cu toate normele europene, ar trebui ca tu, Ludovic, și guvernul tău de incompetenți să vă asigurați că în România nu mai intră măști neconforme. Din cauza voastră s-au infectat mii de români nevinovați”, a declarat Oana Vlăducă – deputat PRO România și candidat pentru un mandat de senator.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Nelu vaccinistu

    decembrie 2, 2020 at 11:29 pm

    Cucoana Vladuca, esti pe duca! Vaccinul exista, nu mai baga strabe! Vreti voi sa-l aduceti pe cel rusesc? Da rusul spaga ca sa injectati romanul? Romania ca membra UE v-a primi vaccinul odata cu celelalte state si asta chiar daca voi puneti bete in roate. Va fi libera orice persoana sa aleaga daca vrea sa-l faca sau nu! Voi pzd-istii insa … aveti nevoie de alte vaccinuri … care sa va inchida gura aia mirositoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!