Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Petrecere privată… spartă cu 12 amenzi, în valoare totală de 24.000

Publicat

pe

Foto arhivă

12 persoane au fost amendate de polițiștii din Urziceni, județul Ialomița, întrucât au participat la o petrecere organizată la domiciliul unui bărbat de 51 de ani. Valoarea totală a amenzilor aplicate conform Legii nr. 55/2020 a fost de 24.000 lei.

Reamintim că, în această perioadă, sunt interzise evenimentele private, că măsură de prevenire și combatere a pandemiei de COVID-19.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Casă distrusă de focul pornit de la un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic

Publicat

pe

Pompierii din Slobozia, județul Ialomița, și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Periețeni au luptat timp de patru ore cu focul care a cuprins, azi-noapte, o locuință din satul Stejaru. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune – informează ISU Ialomița.

„Mama proprietarului locuinței în vârstă de 76 de ani, a fost asistată medical de echipajul SMURD. Aceasta a suferit un atac de panică, ulterior a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În urma incendiului, au fost distruse două camere de locuit și un hol în proporție de 90%, electrocasnice, mobilier, îmbrăcăminte, documente personale și alte bunuri din interiorul încăperilor. Pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente”.

Măsuri de prevenire a incendiilor de natură electrică:
– Efectuaţi verificarea periodică a instalaţiei electrice. Orice modificare a acesteia se va executa numai cu personal autorizat;
– Nu folosiţi instalaţii electrice improvizate;
– La suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional;
– Verificaţi periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi înlocuiţi-le atunci când prezintă defecțiuni.

Citește în continuare

Ialomiţa

Cinci persoane rănite în urma unei tamponări auto în Ialomița

Publicat

pe

Pompierii din Slobozia, județul Ialomița, au intervenit astăzi cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident de circulație produs în satul Gimbășani din comuna Cosâmbești. Acestora li s-au alăturat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. Toții pasageri, printre care se afla și un copil, au suferit diferite leziuni, una rămânând încarcerată. Cei cinci răniți au fost evaluați medical la locul accidentului. Ambulanța SMURD a preluat persoana scoasă dintre fiarele mașinii, echipajul SAJ alte două persoane rănite, toate fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia. Ceilalți doi pasageri (minorul și un adult) au refuzat transportul la spital.

Pompierii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!