Connect with us

ALEGERI

La Titu, alegerile parlamentare au adus din nou în prima linie PSD

Publicat

pe

După preluarea organizației PSD Titu de către fostul deputat Ionuț Săvoiu, lucrurile au început să intre pe un alt făgaș. Echipă, comunicare, conlucrare, aplecare asupra problematicii zonale, au fost au principalele argumente ale noii structurii locale. Rezultatele s-au văzut clar la alegerile parlamentare derulate ieri, când PSD Titu a urcat din nou în simpatiile și încrederea cetățenilor. Evident, au contribuit la această creștere și erodarea PNL la guvernare, ineficiența și gafele comise în perioada de pandemie. PSD Titu a obținut 36-37% din voturile alegătorilor, cu circa 10 procente peste PNL.

„Rezultatul bun este al întregii echipe. Mulțumesc tuturor celor implicați care au făcut posibil să devansăm PNL și pe ceilalți competitori în aceste alegeri. Ne-am luat revanșa pentru rezultatele din septembrie și demonstrăm că, la Titu, PSD continuă să conteze în viața comunității, în ciuda tuturor previziunilor negative ale unora. Mulțumim locuitorilor orașului pentru încrederea acordată! Mulțumesc președintelui organizație PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, senatorului Titus Corlățean, întregii echipe de candidați, pentru suportul și încrederea acordată echipei PSD Titu în această campanie electorală”, spune Ionuț Săvoiu – președintele PSD Titu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite