Connect with us

ALEGERI

La Titu, alegerile parlamentare au adus din nou în prima linie PSD

Publicat

pe

După preluarea organizației PSD Titu de către fostul deputat Ionuț Săvoiu, lucrurile au început să intre pe un alt făgaș. Echipă, comunicare, conlucrare, aplecare asupra problematicii zonale, au fost au principalele argumente ale noii structurii locale. Rezultatele s-au văzut clar la alegerile parlamentare derulate ieri, când PSD Titu a urcat din nou în simpatiile și încrederea cetățenilor. Evident, au contribuit la această creștere și erodarea PNL la guvernare, ineficiența și gafele comise în perioada de pandemie. PSD Titu a obținut 36-37% din voturile alegătorilor, cu circa 10 procente peste PNL.

„Rezultatul bun este al întregii echipe. Mulțumesc tuturor celor implicați care au făcut posibil să devansăm PNL și pe ceilalți competitori în aceste alegeri. Ne-am luat revanșa pentru rezultatele din septembrie și demonstrăm că, la Titu, PSD continuă să conteze în viața comunității, în ciuda tuturor previziunilor negative ale unora. Mulțumim locuitorilor orașului pentru încrederea acordată! Mulțumesc președintelui organizație PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, senatorului Titus Corlățean, întregii echipe de candidați, pentru suportul și încrederea acordată echipei PSD Titu în această campanie electorală”, spune Ionuț Săvoiu – președintele PSD Titu.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT