Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Sfidare până la capăt!

Publicat

pe

Sursa foto: Capital.ro

Președintele Klaus Iohannis nu se împacă deloc cu ideea că partidul său favorit, pe care l-a tot cocolit și sprijinit pe față, în ciuda Constituției, a pierdut alegerile. Caută Klaus disperat soluții de ieșire din această situație penibilă. Nu vrea să recunoască în ruptul capului victoria PSD în aceste alegeri parlamentare. Prima mișcare în acest sens a făcut-o prin retragerea lui Orban de la conducerea Guvernului și nominalizarea generalului Nicolae Ciucă. Măsură inteligentă bazându-se pe faptul că, de obicei, generalii din Armată nu prea sunt contestați. O lasă așa, să vadă ce se întâmplă. Între timp, a mai comis o gafă impardonabilă. În loc să cheme la consultări în vederea desemnării premierului reprezentanții partidului câștigător – PSD, Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe demisionarul forțat, Ludovic Orban. Încă un gest sfidător, antidemocratic și neconstituțional. Să o dai înainte cu perdanții, cu cei care au dovedit că nu sunt în stare să guverneze țara și care, pe deasupra, au fost sancționați de electorat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Semne rele pentru PNL!

Publicat

pe

Am trăit să o vedem și p’asta! Ludovic Orban, vână de liberalism, își pregătește demisia din partid. Ăsta nu este semn bun, chiar dacă, în ultimul timp, politica dusă de Ludovic mi s-a părut anostă, greșită și personală. O luptă a lui cu cei care l-au trădat. Cu sămânța încolțită, numită gruparea PDL din PNL. Și, nu în ultimul rând, cu președintele Iohannis, pe care Orban l-a ridicat în slăvi, dat în bărci și care, din motive încă necunoscute muritorilor de rând, i-a dat cu flit. Miroase a disoluție.

Faptul că Ludovic Orban părăsește partidul chiar în momentul în care un general de Armată se pregătește să fie uns premier al României și toată clasa politică, ca într-un film medieval, se pregătește să i se închine, nu este chiar în regulă. Se vede treaba că acest COVID-19 nu omoară doar oameni, distruge și partide. PNL-ul a ajuns la stadiul în care nu îl mai poate salva de la pieire niciun vaccin!

P.S. Măcar de ne-ar salva generalul Ciucă din ghearele coronavirusului. Vedem apoi cum scoatem tancul din Palatul Victoria…

Citește în continuare

Dâmboviţa

Deputat: Forța partidelor parlamentare nu se poate coagula fără renunțarea la orgolii!

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa a avut, după respingerea făcăturii de Guvern Cioloș, o reacție dură, critică la adresa reprezentanților USRPLUS și a președintelui Klaus Iohannis, pe care îl consideră principalul responsabil pentru crizele în care ne aflăm. Aproape în toate domeniile. Mai ales în cea medicală generată de pandemia de coronavirus lăsată fără control, fapt ce a condus la îndolierea României prin sutele de morți raportate zilnic.

„Forța partidelor parlamentare nu se poate coagula fără renunțarea la orgolii. Și la soluții lipsite de consistență. E nevoie de specialiști în funcțiile cheie ale statului. Suntem în cel mai greu moment al generației noastre. Miza e viața. La firmele de pompe funebre se stă la coadă. La morgă, cadavrele stau pe hol. La ATI, bolnavii au ocupat și scaunele libere. Trebuie să ieșim din această suferință. Noi suntem aici și vom continua să ducem această luptă. România e mai importantă decât oricare dintre noi”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT