Connect with us

ACTUALITATE

Constantin Ana, primar Pucioasa: COVID-19 ne-a schimbat definitiv viața

Publicat

pe

Familia primarului orașului Pucioasa, Constantin Ana, trece prin clipe deosebit de grele cauzate de temutul coronavirus. Socrul edilului a decedat în urma unor complicații medicale cauzate de COVID-19, iar primarul, soția acestuia și copiii se află în izolare acasă, fiind depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

„Am luptat cât am putut să țin orașul în siguranță în aceste vremuri tulburi și, fară să dau dovadă de lipsă de modestie, vă spun că m-am bucurat de faptul că am fost eu primarul orașului în această perioadă dificilă, când a fost nevoie maximă de implicare, de solidaritate și de tărie de caracter!

Nu m-am transformat nicio secundă, nu m-am oprit nici preț de o răsuflare din a fi ceea ce dumneavoastră doreați să fiu! Însă viața ne mai servește și câte o lecție! Iar unele dintre aceste lecții sunt cel puțin dureroase! Altele te marchează definitiv! Iar eu și familia mea, din păcate, aici ne aflăm!

Covid-ul ne-a schimbat definitiv viața, pentru că, vineri, Cristina și-a pierdut tatăl, pozitiv Covid, din cauza unor complicații, familia noastră trăind a doua tragedie în doar 7 luni! Asta în timp ce atât eu cât si soția mea suntem, la rândul nostru, confirmați pozitiv Covid și izolați la domiciliu!

Pentru că am fost și voi fi o carte deschisă în fața dumneavoastră, am vrut să aflați toate aceste lucruri de la mine! În același timp, vreau să stiți că eu, soția și copiii mei suntem bine, nu am avut complicații și așteptăm cu nerăbdare ziua de marți, când vom putea reveni la viața de zi cu zi!

Au apărut foarte multe discuții pe acest subiect, au fost distribuite foarte multe informații false și, în acest context, am vrut să aflați toate informațiile direct de la sursă. Le mulțumesc mult celor ce ne-au purtat și ne poartă de grijă. Suntem bine. Marți ne vedem la primărie”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT