Comunicat de presă ALTOURS SRL – „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

DATA: 18.12.2020

Societatea ALTOURS S.R.L. a început, la data de 14.12.2020, implementarea proiectului finanțat prin măsura „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” în conformitate cu prevederile schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Valoare grant : 119.584,95 Lei
Valoare cofinanțare : 17.937,74 Lei
Durată implementare: maxim 180 zile calculate din momentul plăţii
Locația implementării: România, judeţul Dâmboviţa, localitatea Municipiul Târgovişte, strada Bd I. C. Brătianu, Bl. D2, Parter

Proiectul este cofinanțat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Furnizorul ajutorului de stat este Ministerul Fondurilor Europene (MFE), iar măsura este implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr.130/2020 şi ale Hotărârii Guvernului nr. 44/2020 privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu modificările și completările ulterioare.

Date de contact beneficiar:
Denumire firmă: ALTOURS S.R.L
Adresă: România, judeţul Dâmboviţa, localitatea Mun Târgovişte, str Bd I.C. Bratianu, Bl. D2 , Parter.
Telefon: 0731732536, E-mail: office@altours.ro

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa