Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Propuneri aberante pentru vremuri de pandemie!

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Gettyimages.com)

Unii de prin industria HoReCa au luat-o un pic razna. Vin cu niște propuneri absurde, ilogice și într-o totală contradicție cu realitatea, cu viața de zi cu zi, cu starea socio-economică a bietului român.

Cer patronii de restaurante și hoteluri, pentru a salva de la colaps domeniul, deschiderea totală a acestor unității cu introducerea unor condiții extreme pentru cei care vor să se cazeze pe undeva sau pur și simplu să ia masa în oraș. Adică, dacă vrei sa intri într-un local să bei o bere de 10 lei sau să mănânci o pizza de 30 de lei ar trebui să prezinți la intrare documente medicale care să ateste că testul pentru coronavirus ți-a ieșit negativ sau adeverință că ești vaccinat.

Uite cum se deschide apetitul spre distrugerea a ceea ce numim democrație! Prin asemenea inițiative lansate cu bună credință, dar care pregătesc, în spate, discriminarea.

Păi, domnule patron de restaurant, pensiune, hotel, înțeleg, ai probleme de când cu pandemia, dar nu îmi cere mie să plătesc un test cu 300-400 de lei pentru a putea intra fără probleme în localul mata să mănânc o friptură. Asta dacă vin singur…

Aberații în vremuri de pandemie sau este doar semnalul pentru ceea ce o să urmeze?

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT