Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Tari în decizii, slabi la fapte!

Publicat

pe

Sursa foto: Puterea.ro

Fapt inedit în România unde, de obicei, patimile politice și conservatorismul de grup nu au limite. Primarii de municipii, indiferent de substanța politică din care sunt compuși, au făcut front comun, criticând actualul Guvern PNL-USR-PLUS-UDMR, care continuă metoda orbaniană de a găsi soluții pentru orice în perioada de pandemie cu pasarea responsabilității pe spinarea altora.

La începutul crizei generate de coronavirus, puterea liberală a găsit de cuviință să propună instalarea de automate cu dezinfectant în toate scările de bloc din România, să fie dezinfectate străzile, bisericile, parcurile, dar cheltuielile au trebuit să fie suportate de primării. Ce-i drept, minunea cu dezinfectantul prin blocurile de locuințe, destul de scumpă, a fâsâit repede. Distribuitoarele cumpărate cu bani mulți au rămas prin zonele de intrare în imobile ca niște relicve moderne despre amatorismul gestionării unei perioade de criză.

Acum, vor guvernanții ca la nivelul orașelor și municipiilor să fie create rapid și dotate corespunzător centre de vaccinare anticoronavirus. Au dat doar norme și sfaturi, bani – nu. Greul pică tot în cârca administrațiilor locale. Păi, de unde să aibă primăriile bani și pentru treburile astea ce țin de strategia națională, domnule Cîțu? Asta ar fi treaba Guvernului. Din păcate, de când cu pandemia, puterea politică din România este tare doar în sfaturi și împrumuturi externe.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT