Conectați-vă cu noi

Comunicat PSD: Minciunile PNL Dâmboviţa din campania electorală ies la suprafață

Minciunile PNL Dâmbovița din campania electorală pentru parlamentare încep să iasă la suprafață. Liberalii susțineau atunci că drumul Bâldana-Târgoviște va intra în execuție, în cel mai scurt timp, pentru că a fost semnat contractul de atribuire a lucrărilor, iar oamenilor de la Combinatul de Oțeluri Speciale le promiteau că situația se va rezolva prin preluarea activelor de producție de către o societate înființată de Guvern.

A trecut puțin mai mult de o lună de la alegerile din 6 decembrie și ies la suprafață minciunile aruncate în ochii dâmbovițenilor de către PNL.

Astăzi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat anularea contractului pentru lucrările la drumul Bâldana-Târgoviște, pentru că nu a fost respectat termenul legal în care trebuia să se constituie garanția de bună execuție. Pe 27 noiembrie anul trecut, disperați că vor pierde alegerile, susțineau că le-a fost suficient un an de guvernare pentru a demara acest proiect atât de important pentru județul nostru. Minunea a durat însă mai puțin de două luni.

Nu negăm problemele care apar în derularea unei investiții de asemenea anvergură, dar graba cu care a fost comunicat inclusiv termenul de execuție arată că persoanele implicate sunt ori necunoscătoare, ori au mințit din interese electorale. Din păcate pentru județul nostru, dar și pentru România, ambele variante sunt corecte.

Sondajele care arătau că sunt într-o continuă scădere în intenția de vot la sfârșitul anului trecut i-au făcut pe aceiași liberali dâmbovițeni să promită și soluționarea problemelor de la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște. Astăzi, angajați ai COS au ieșit pe Platoul Prefecturii să-și strige nemulțumirea pentru că Executivul nu mai face nimic pentru preluarea combinatului.

De ce trenează această situație? O semnătură poate face diferența între o minciună și o promisiune făcută de politicieni responsabili.

Nu doar angajați ai COS au protestat astăzi. Salariații din sănătate, cei angajați în asistența socială, dar și polițiști au acuzat astăzi măsurile de austeritate instituite de Guvernul PNL-USR.

Acestea sunt efectele unui guvern de dreapta, iar la cum arată proiectele Guvernului Cîțu, România este foarte aproape de un colaps economic și social.

PSD Dâmbovița

Lucrări de extindere și dotare la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Târgoviște va fi extinsă, prin implementarea unui proiect cu fonduri europene nerambursabile în valoare de peste 8 milioane de lei.

Contractul de finanțare a fost semnat luna aceasta și urmează să demareze procedura de licitație – a precizat președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște urmează să fie extins și dotat, tot cu fonduri europene nerambursabile.

Potrivit președintelui Corneliu Ștefan, în maximum 30 de zile, va fi finalizat proiectul tehnic, după care se va organiza licitația pentru execuție. Investiţia depășește 10 milioane de lei.

PERPLEX. Protestul de la Ulmi sau… anus împotriva puterii!

Se clatină coaliția? Este o petardă? O manipulare simplă? Ne cred liberalii chiar proști? Sau poate că liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, chiar este un rebel și nu mai răspunde la indicațiile partidului! I-o fi dat voie Guran să scoată în stradă zeci de liberali pentru a protesta împotriva propriului Guvern? Este un nonsens ceea ce s-a întâmplat. Și asta în contextul în care parlamentarii puterii nici măcar nu au catadicsit să vină la întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, unde se puneau pe tapet problemele vitale ale județului, inclusiv soarta DN 71 și a COS. Ba sunt de acord și cu bugetul produs de Cîțu!

Au fost prezenți la protestul de la Ulmi și sindicaliștii. S-au amestecat cu liberalii. Ceva de vis! Au mai fost odată în Piața Tricolorului, parcă era în campania electorală, și i-au aplaudat pe Orban și pe Guran când le-au promis salvarea Combinatului. Apoi, s-a văzut.. le-a dat cu flit.

Unde au fost astăzi USR-iștii și cei de la PLUS, tăticii lozincilor și protestelor în stradă? Aha, acum sunt la putere, nu le mai priesc revoltele. Transmit comunicate de presă despre întâlniri fără un rezultat concret! Când pui mâna pe putere se schimbă calimera.

De ce nu i-am văzut la protestul de la Ulmi, de pe DN 71, pe senatorul Virgil Guran, pe deputații Gabriel Plăiașu și Liviu Balint? Nu vor să se expună? Unde a fost prefectul județului, Aurelian Popa? Domnia sa face naveta zilnic pe acest drum, pilotând mașina instituției. Știe bine cum se prezintă DN 71. E jale!

Au venit liberalii să ceară modernizarea drumului? Păi, stați așa, că nu mama este la putere! Ei sunt! Chestia asta, dacă nu este regizată, așa, să manipuleze poporul, l-ar putea costa pe președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu. Miroase a rebeliune. Să nu îmi spună mie cineva că i-a găsit pe liberali dragul de democrație, de proteste, tocmai împotriva propriului Guvern!

error: Conținutul este protejat!!