Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Contractul de lucrări pentru DN71, semnat în campanie electorală, a fost reziliat!

Publicat

pe

Contractul de lucrări pentru modernizarea și lărgirea DN71, Bâldana-Târgoviște, la patru benzi de circulație a fost reziliat la mai puțin de două luni de la momentul semnării fix în campania electorală.

„Neplăcuta veste ne-a fost dată astăzi de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit CNAIR, antreprenorul care a câștigat licitația pentru lucrările la acest important drum pentru județul nostru nu a respectat termenul legal în care trebuia să constituie garanția de bună execuție, așa cum se obligase le semnarea acordului contractual”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Șeful administrației județene se angajează să facă tot ceea ce depinde de domnia sa pentru ca proiectul să nu se blocheze, ci, dimpotrivă, să fie extins până la Sinaia.

„În ceea ce privește centurile ocolitoare pentru cel mai intens circulate zone din județul nostru, săptămâna viitoare voi semna fișele de date care privesc întocmirea studiilor de prefezabilitate pentru:
– 18 km de drum de centură în jurul municipiului Târgovişte. Inelul 2 de centură al reședinței de județ va duce la crearea unei adevărate zone metropolitane ce va include mare parte din localitățile periurbane aflate în apropierea municipiului;
– 8 km drumuri de centură DN 71 și DN 7 la Drumul Expres Valahia, Autostrada A1 – Ploiești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești;
– Centură de legătură la DN71 pentru optimizarea traficului rutier în zona orașelor Pucioasa și Fieni. 14 km de drum construiți de la 0;
– Cel puțin 15 km drum de centură DN71 și limita de sud a comunei Tărtășești. În acest fel, deschidem zona urbană a orașului Răcari către zona metropolitană București”.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. SORIN

    ianuarie 14, 2021 at 6:43 pm

    Normal ar fi sa se incheie un contract cu al doilea din licitatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Înfățișare nouă pentru magazinul Various Brands din Ploiești Shopping Center

Publicat

pe

Various Brands, retailer național cu capital 100% românesc, a investit 120.000 de euro pentru a reamenaja magazinul din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center. Spațiul de 110 mp are acum un design modern și primitor, dar și colecții exclusive.

Potrivit reprezentanților Various Brands, acesta este doar primul pas al planului de dezvoltare și expansiune pentru anul 2021.

„Ne propunem să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Rețeaua Various Brands cuprinde 26 de magazine deschise la nivelul țării, cărora li se adaugă shop-ul online, www.various-brands.ro.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ești vaccinat? Poți să-ți faci vacanța în Cipru!

Publicat

pe

Este tot mai evident faptul că nu se va mai putea călători în alte țări, în scopuri turistice mai ales, dacă nu deți un „pașaport de vaccinare”.

Ministrul Turismului din Cipru, Savas Perdios, a anunțat deja că, de la 1 mai, țara sa va primi fără restricţii cetăţenii britanici care au primit și a doua doză a vaccinului anticoronavirus. A mai spus ministrul cipriot că, pentru siguranță, autoritățile vor mai efectua teste, aleatoriu.

Atenție! Niciun turist, chiar şi vaccinat, care intră în Cipru nu va scutit de respectarea regulilor antiepidemice, precum purtarea măştii sau păstrarea distanţei de siguranţă, a mai spus oficialul cipriot.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!