Connect with us

SOCIAL

Femeie strivită în autoturismul răsturnat

Publicat

pe

O femeie de 64 de ani a murit astăzi într-un accident de circulație petrecut pe DJ 504 pe teritoriul localității Orbeasca de Jos, județul Teleorman. Autoturismul condus de o tânără de 34 de ani, din București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a părăsit carosabilului și s-a răsturnat.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițiștii au făcut prăpăd la Mătăsaru. Amenzi, dosare penale și 100 de tone de deșeuri feroase indisponibilizate

Publicat

pe

90 de polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița, sprijiniți de patru grupe de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 50 jandarmi din Dâmbovița, Prahova și 60 de la Brigada Specială, au efectuat, ieri – 28 februarie 2024, împreună cu 15 echipe de comisari de la Garda Națională de Mediu, percheziții în comuna Mătăsaru, la 15 agenți economici care activează în domeniul colectării deșeurilor feroase si neferoase.

Cu această ocazie, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și s-a dispus indisponibilizarea a peste o sută de tone de deșeuri feroase. De asemenea, polițiștii au întocmit trei dosare penale pentru incendierea de deșeuri și/sau substanțe sau obiecte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

A ajutat mii de copii, iar acum are nevoie de sprijin pentru băiatul său! Să-i fim alături Nicoletei Ioniță!

Publicat

pe

Nicoleta Ioniță, din Târgoviște, se luptă de mulți ani ani pentru ajutorarea copiilor cu probleme. Așa cum spune pe pagina sa de socializare, a „ars ca o torță pentru mii de copii. Am construit sau renovat case, am sărbătorit zile de naștere, am îmbrăcat și încălțat, am șters lacrimi și am adus zâmbete”.

În noiembrie 2023, Nicoleta Ioniță a primit o veste cutremurătoare. Băiatul său suferă de scolioză, o boală a coloanei vertebrale, nevindecabilă. Coloana nu se mai poate îndrepta.

„Am continuat campania de Crăciun pentru că sute de copiii mă așteptau și promisiunea e promisiune. Între timp, am căutat soluții, am citit, am fost la medici. Există două soluții pentru a reduce curbura coloanei vertebrale, atât. Corset și kinetoterapie, terapia Schroth și operație.

Operația nu este o opțiune în acest moment pentru că se pot (încă) reduce gradele cu multă kinetoterapie și corset Cheneau purtat 23 de ore din 24. Și asta facem acum. Multă kinetoterapie, care costă”, precizează, cu durere, mama.

Nicoleta Ioniță nu mai poate face față cheltuielilor enorme și a decis, așa cum ea a cerut sprijinul pentru mii de copii, să solicite semenilor ajutor și pentru băiatul său.

„Vă cer ajutorul pentru că nu mă pot uita în ochii copilului meu și să îi spun „nu mai pot, când încă pot să strig după ajutor. Da, vin în fața voastră și vă rog să ne ajutați. Nu îmi este ușor să cer pentru mine, dimpotrivă, îmi este foarte greu, dar mă gândesc că poate binele făcut în atâția ani se va întoarce către noi”, este mesajul transmis de Nicoleta Ioniță.

Cei care vor să îl sprijine financiar pe băiatul Nicoletei Ioniță în vederea continuării kinetoterapiei și a tratamentului pot depune orice sumă de bani în următoarele conturi:

RO39INGB0000999907613739 – Titular Barbu Gheorghe Marcel
paypal https://www.paypal.com/paypalme/nicoletaionita
nico976.ni@gmail.com
Revolut 0770.460 385
revolut.me/daruiestesiajuta
Prin Paypal sau Revolut trebuie făcută mențiunea „Tedi”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite