Connect with us

Dâmboviţa

PERPLEX. Așteptăm să-l vedem pe senatorul Guran votând cu Opoziția!

Publicat

pe

Înainte de sărbători, senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, făcea o mărturisire interesantă în fața presei. A spus atunci fostul consilier al premierului Orban că dacă Guvernul Cîțu va bloca vreun proiect pentru Dâmbovița pe care el, Guran, îl susține și îl promovează, va deveni un critic redutabil al actualei puteri în Parlamentul României și va vota alături de Opoziție.

Acum, nu știm dacă a fost vorba doar de un clișeu al entuziasmului, ceva izvorât din subsolul demagogiei, cert este că, acum câteva săptămâni, când declarase acest lucru, liderul liberal ne-a uimit un pic. Acum, ne-am revenit. După blocarea proiectului privind execuția la patru benzi a DN71, tronsonul Bâldana-Târgovişte, de către actuala coaliție, senatorul Guran nu a ieșit public cu niciun text. De altfel, nici Gabriel Plăiașu, proaspăt revenit în Camera Deputaților, nu a scos un cuvințel despre această catastrofă. În ceea ce îl privește pe deputatul Liviu Balint, de loc de prin Sălaj, nici nu am avea așteptări. Cam asta este politica. De suprafață pentru popor. Intens în interes personal.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. P.N. Lepadatu

    ianuarie 20, 2021 at 4:59 pm

    „omul” cu patalama la mana,parafata si semnata de specialisti(medici traitori!) se va sesiza, cand va fi in chestiune stabilamentul de la Ochiuri.Are un crez si determinarea pacientului:”Vrabia MIhai Viteazu!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Lucrul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT