Connect with us

Argeș

Petrecere de apartament, oprită de jandarmi cu amenzi în valoare de 14.500 lei!

Publicat

pe

Șase tineri din Argeș, care petreceau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din cartierul Prundu, din municipiul Pitești, au fost amendați de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 14.500 lei (145 de milioane de lei vechi).

Sesizarea a fost făcut de vecini, întrucât din apartamentul cu pricina se auzeau țipete, iar muzica era dată la volum maxim. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes. Aflând că apartamentul este închiriat, au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. În interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată, care sunt interzise în această perioadă. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O fetiță de 2 ani a căzut, astăzi – 23 octombrie 2021, de la etajul al doilea al unui bloc din Mioveni, județul Argeș.

Copila a suferit multiple traumatisme și este semiconștientă. A fost preluată de paramedicii SMURD și transportă de urgență la spital – ne informează ISU Argeș.

Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Focul lui Sumedru” este interzis anul acesta în județul Argeș

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat o hotărâre privind interzicerea organizării manifestărilor tradiționale „Focul lui Sumedru”. Măsura a fost luată pentru a preveni răspândirea infectărilor cu coronavirus.

„Focul lui Sumedru” se aprinde de sute de ani în multe sate din județele Argeș, Dâmboviţa, Brașov și Bacău , în noaptea de 25 spre 26 octombrie. În jurul acestora, se adună de obicei copiii și tinerii, care cântă, dansează și sar peste flacără, pentru a fi sănătoși tot anul care urmează. De asemenea, gospodinele împart nuci, mere, struguri, prune uscate și gogoși.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT