Conectați-vă cu noi

Argeș

Petrecere de apartament, oprită de jandarmi cu amenzi în valoare de 14.500 lei!

Publicat

pe

Șase tineri din Argeș, care petreceau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din cartierul Prundu, din municipiul Pitești, au fost amendați de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 14.500 lei (145 de milioane de lei vechi).

Sesizarea a fost făcut de vecini, întrucât din apartamentul cu pricina se auzeau țipete, iar muzica era dată la volum maxim. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes. Aflând că apartamentul este închiriat, au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. În interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată, care sunt interzise în această perioadă. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Sondaj de opinie pentru instituirea unor sensuri unice în municipiul Pitești

Publicat

pe

Primăria Pitești, județul Argeș, așteaptă ca locuitorii municipiului să completeze, până la data de 31 martie 2021, sondajul de opinie cu privire la fluidizarea traficului rutier și pietonal în Cartierul Găvana, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.

Administrația publică locală propune instituirea unor sensuri unice de circulație în perimetrul ce cuprinde străzile Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga. Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești va decide ce măsuri se vor implementa ținând cont de răspunsurile cetățenilor.

Sondajul poate fi completat prin accesarea următorului link: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=9F08AAE4AB1EDAF1C225868000320A69

Citește în continuare

Argeș

Ied căzut într-un puț dezafectat, salvat de pompieri

Publicat

pe

O femeie din Bălilești, județul Argeș, a observat astăzi că îi lipsește un ied din bătătură. L-a găsit căzut într-un puț dezafectat, cu o adâncime de aproximativ 12 m și diametrul de 30 cm.

În atare situație, a apelat la pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Mioveni. Bietul ieduț a fost scos teafăr de pe fundul puțului și înmânat proprietarei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!