Connect with us

Argeș

Ceai cald și pachet cu alimente pentru oamenii străzii din Pitești

Publicat

pe

11 persoane fără adăpost, care au fost găsite, noaptea trecută, pe străzile din municipiul Pitești, au primit sandviciuri și alte produse de panificație, ceai cald și măști de protecție, în cadrul unui program derulat de 10 ani de Asociația „Sfinții Spiridon și Irina”, în parteneriat cu DGASPC Argeș, ATOP și cu Centrul de tip familial „Găvana”. De menționat că două dintre persoanele identitate au acceptat să meargă în centrul de noapte.

„Am hotărât să venim în ajutorul <oamenilor străzii> și să le ducem, acolo unde se află fiecare, ceai cald și sandviciuri. Am înțeles că doar împreună, chiar și în plină pandemie, putem să aducem o bucurie în sufletul acestor persoane cu posibilități limitate, mai ales în această perioadă foarte geroasă”, a declarat coordonatorul Centrului de tip familial „Găvana” – preotul Decebal Floroaica.

Acțiunea a fost sprijinită de Poliția Locală Pitești.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii au întrerupt târgul organizat în comuna Dobrești, Argeș

Publicat

pe

În cadrul acțiunilor derulate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, jandarmii din Argeș au întrerupt, ieri – 6 mai 2021, târgul organizat în centrul comunei Dobrești.

„Având în vedere că activitatea târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor este suspendată, comercianții au fost sancționați cu 4 amenzi în valoare de 8000 de lei și 5 avertismente, iar târgul a fost întrerupt”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Tot ieri, jandarmii din Argeș au depistat, la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Pitești, doi bărbați, din Sălătrucu și Merișani, care ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu, ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate. Ambii au fost sancționați contravențional. De asemenea, a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.

Citește în continuare

Argeș

O autocisternă a luat foc pe A1, București-Pitești

Publicat

pe

O autocisternă încărcată cu 30 de tone de benzină și motorină a luat foc, în această dimineață, pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 97. Șoferul a reușit să se evacueze.

Potrivit ISU Argeș, focul a pornit ca urmare a producerii de scântei mecanice. Au ars trei anvelope și instalația electrică de încărcare a cisternei. Nu a existat risc de explozie.

Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și unul CBRN (specializat pe accidente chimice, biologice, radiologice și nucleare).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT