Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Două accidente rutiere în Teleorman, cu persoane încarcerate

Publicat

pe

Echipajele ISU Teleorman au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru descarcerarea, acordarea primului ajutor și transportul la spital a cinci persoane, victime a două accidente de circulație, produse pe teritoriul localităților Lița și Alexandria. Totodată, au acționat în sprijinul a 23 de persoane care au solicitat ambulanțele SMURD.

De asemenea, pompierii teleormăneni au salvat o casă din Salcia, care a luat foc de la un coș de fum deteriorat. Incendiul a fost stins înainte să se extindă la întreaga locuință. Au ars patru grinzi din lemn și tavanul din jurul coșului de fum.

Pentru prevenirea unor evenimente asemănătoare, ISU Teleorman vă recomandă să respectați următoarele măsuri:
– verificați și curățați periodic coșurile de evacuare a fumului de funingine;
– evitați introducerea, în coșuri și burlane, a elementelor combustibile ale acoperișului sau planșeului;
– izolați coșurile de fum față de elementele combustibile ale planșeelor prin îngroșarea zidăriei de cărămidă a acestuia cu 25 cm. În spațiul dintre coș și planșeu se recomandă introducerea unui strat de materiale necombustibile;
– supravegheați permanent focul;
– evitați supraîncălzirea sobelor, deoarece prin căldura radiată acestea pot aprinde obiectele din jur;
– depozitați jarul și cenușa numai în gropi special amenajate;
– amplasați lemnele și hainele la o distanță de minim 1 m față de sobele metalice, respectiv 50 cm față de cele din teracotă;
– nu aprindeți focul în sobe cu ajutorul lichidelor inflamabile.

Dâmboviţa

Accident în centrul Târgoviştei. Doi tineri au ajuns la spital

Publicat

pe

Coliziune între două autoturisme pe Bulevardul Independenței din Târgoviștei, în zona intersecției spre Penny și Kaufland. În urma impactului, doi tineri, de 25 și 26 de ani, au ajuns la spital. Șoferii celor două mașini implicate, de 19 respectiv 20 de ani, nu au pățit nimic.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal. Oamenii legii au efectuat cercetări la fata locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Urmărire ca-n filme la Conțești. Conducea cu 182 km/oră în localitate

Publicat

pe

Un episod de urmărire ca-n filme s-a consumat, în această după amiază, la Contești, județul Dâmbovița. Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui BMW, nu a catadicsit să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor de la Formațiunea Rutieră Răcari. Asta s-a întâmplat în condițiile în care teribilistul conducea bolidul prin localitate cu 182 km/h.

Oamenii legii au pornit pe urmele flăcăului pentru a-l determina să întrerupă cursa nebunească și pentru a-l trage la răspundere pentru fapta sa. Speriat probabil de consecințe, cascadorul de ocazie a apăsat și mai tare pe accelerație.

La un moment dat, s-a produs ceea ce polițiștii deja intuiau. Tânărul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma acestui accident, un bărbat de 40 de ani, pasager în mașina fugarului, a fost rănit.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT