Connect with us

Ialomiţa

Cinci persoane care chefuiau într-o casă, amendate de polițiștii

Publicat

pe

Polițiștii din Slobozia, județul Ialomița, s-au sesizat, ieri – 1 februarie, din oficiu cu privire la faptul că în locuința unui bărbat din comuna Ograda are loc o petrecere. La fața locului, oamenii legii au identificat 5 persoane, pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55 din 2020.

Tot ieri, polițiștii din Ialomița au derulat acţiuni de verificare a măsurilor sanitare pentru combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2 pe teritoriul întregului județ. Cu acest prilej, au fost controlate 12 societăți comerciale şi 23 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 15.500 de lei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Lebădă rănită, salvată de polițiștii de la Protecția Animalelor din Ialomița

Publicat

pe

Poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor din județul Ialomița au intervenit, în urma unei sesizări, pentru salvarea unei lebede rănite, care zăcea pe partea carosabilă, în apropierea lacului de acumulare Dridu.

Pasărea a fost preluată și încredințată reprezentanţilor unui centru de salvare și reabilitare a animalelor sălbatice, care îi va acorda toate îngrijirile necesare până când va putea să se reintegreze în mediul natural.

Reamintim că lebedele sunt protejate prin lege, fiind interzisă „uciderea sau capturarea acestora, indiferent de metodă utilizată, perturbarea habitatului lor, deteriorarea sau distrugerea cuiburilor.

Citește în continuare

Ialomiţa

Două accidente rutiere în Ialomița, în această dimineață

Publicat

pe

În această dimineață, salvatorii de la Garda de intervenție Țăndărei au intervenit la două accidente de circulație.

Primul eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism și un tractor, a avut loc în comuna Scânteia. A rezultat o victimă rănită ușor, care, după acordarea primului ajutor medical de către echipajul SMURD, a refuzat transportul la spital.

Al doilea accident rutier s-a produs în comuna Mihail Kogălniceanu – Popas Chirana și au fost implicate două autoturisme. Au rezultat două victime care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

La ambele accidente rutiere pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT