Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat PSD: Parlamentarii PNL s-au întors cu spatele la dâmbovițeni

Publicat

pe

Întâlnirea organizată astăzi de conducerea CJ Dâmbovița cu parlamentarii din județ, indiferent de culoarea politică, pentru a face front comun în vederea susținerii proiectelor de dezvoltare în curs de derulare și a celor viitoare, a fost una bine intenționată. Nu a fost vorba să se pună la cale o „pace politică”, ci să se colaboreze spre binele comunităților locale și al cetățenilor acestui județ. Numai că reprezentanții Partidului de Guvernământ – PNL, respectiv senatorul Virgil Guran și deputații Gabriel Plăiașu și Liviu Balint, au lipsit de la aceste discuții. Au dat cu flit nu conduceri Consiliului Județean, ci tuturor dâmbovițenilor.

Intransigent cum îl știm, deputatul PSD Radu Popa, care a participat la acestă dezbatere deosebit de utilă, în ton cu menirea de parlamentar, nu putea să treacă cu vederea asemenea comportament, neadecvat pentru demnitarii care reprezintă județul în cel mai înalt for legislativ.

„Parlamentarii PNL au lipsit de la întâlnire. Conduita lor este dovada disprețului suveran față de locuitorii acestui județ. Președintele CJ și-a făcut treaba. Acum e rândul nostru, al parlamentarilor din toate partidele, să sprijinim proiectele Dâmboviței pentru că asta înseamnă să ne onorăm nu doar promisiunile din campanie, dar și jurământul depus în Parlament.

Domnul Guran discreditează PNL prin acest tip de comportament. Principalul partid de guvernământ s-a întors cu spatele la dâmbovițeni. După ce, acum doar două luni, cereau încrederea și votul, acum și-au umplut traistele și au fugit pe funcții, pe la Bucuresti. Până la următoarele alegeri îi mai vede cineva prin județ?”, se întreabă vicepreședintele PSD Dâmbovița Radu Popa, deputat în Parlamentul României.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT