Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat PSD: Parlamentarii PNL s-au întors cu spatele la dâmbovițeni

Publicat

pe

Întâlnirea organizată astăzi de conducerea CJ Dâmbovița cu parlamentarii din județ, indiferent de culoarea politică, pentru a face front comun în vederea susținerii proiectelor de dezvoltare în curs de derulare și a celor viitoare, a fost una bine intenționată. Nu a fost vorba să se pună la cale o „pace politică”, ci să se colaboreze spre binele comunităților locale și al cetățenilor acestui județ. Numai că reprezentanții Partidului de Guvernământ – PNL, respectiv senatorul Virgil Guran și deputații Gabriel Plăiașu și Liviu Balint, au lipsit de la aceste discuții. Au dat cu flit nu conduceri Consiliului Județean, ci tuturor dâmbovițenilor.

Intransigent cum îl știm, deputatul PSD Radu Popa, care a participat la acestă dezbatere deosebit de utilă, în ton cu menirea de parlamentar, nu putea să treacă cu vederea asemenea comportament, neadecvat pentru demnitarii care reprezintă județul în cel mai înalt for legislativ.

„Parlamentarii PNL au lipsit de la întâlnire. Conduita lor este dovada disprețului suveran față de locuitorii acestui județ. Președintele CJ și-a făcut treaba. Acum e rândul nostru, al parlamentarilor din toate partidele, să sprijinim proiectele Dâmboviței pentru că asta înseamnă să ne onorăm nu doar promisiunile din campanie, dar și jurământul depus în Parlament.

Domnul Guran discreditează PNL prin acest tip de comportament. Principalul partid de guvernământ s-a întors cu spatele la dâmbovițeni. După ce, acum doar două luni, cereau încrederea și votul, acum și-au umplut traistele și au fugit pe funcții, pe la Bucuresti. Până la următoarele alegeri îi mai vede cineva prin județ?”, se întreabă vicepreședintele PSD Dâmbovița Radu Popa, deputat în Parlamentul României.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat lovit în plin de o mașină, la intrare în comuna Ulmi, dinspre București. VIDEO

Publicat

pe

Ora 21:00. Coloană de mașini pe DN 71, la intrare în comuna Ulmi pe sensul de mers spre Sinaia. Un autoturism care circula dinspre București spre Târgoviște a lovit în plin un bărbat de circa 65-70 de ani. Bietul om a fost luat pe parbriz și aruncat cu forță pe asfalt. Din zona capului, începuse să se prelingă pe caldarâm un firicel de sânge. Bărbatul privea speriat. Parcă nu înțelegea ce i s-a întâmplat.

Imediat în jurul bătrânului îmbrăcat în pantaloni scurți rămas chircit pe șosea, s-a strâns o mulțime de oameni. Majoritatea participanți la trafic. Unii i-au ridicat ușor capul. L-au întrebat dacă are dureri. Au încercat să îi țină curajul. Nu l-au mișcat din loc. Alții se întrebau dacă a dat cineva telefon la ambulanță. Din cauza emoției, a panicii se pare că nu s-a apelat imediat 112. Acest lucru l-a făcut până la urmă o doamnă coborâtă dintr-un autoturism înmatriculat în Germania sau Belgia. I-a spus operatoarei că este un accident pe șosea. Nu știa sigur unde. Au venit completările de pe margine: Pe DN71, la intrare în Ulmi. De la celalalt capăt veneau întrebările enervante: E cu victime? Câte? Stare de nervi: Haideți, trimiteți ambulanța mai repede! Este un om căzut pe șosea.

S-a așteptat destul până a sosit echipajul de salvare. Circa 15 minute. Tot cam atât a durat până a sosit și Poliția. Oamenii se întrebau de ce durează așa de mult. Cei care l-au supravegheat atent pe bătrân, probabil lucrau în domeniul medical, le-au spus cadrelor de pe ambulanță, că este posibil să aibă, printre altele, și o fractură de bazin.

Impresionantă solidaritatea umană. Soția victimei era pierdută. Nu mai avea putere să plângă, să spună ceva. Se pare că fuseseră împreună într-o vizită. Chemaseră un taxi pentru a se întoarce la Târgoviște. Taximetristul era și el bulversat. Comunicase cu centrala. Le-a spus că fusese chemat la Ulmi de un client care, din păcate, a fost lovit de o mașină.

După ce bărbatul a fost urcat în ambulanță, au urmat procedurile de stabilizare a victimei, apoi salvarea a demarat spre spital. Se pare că bătrânul nu a fost atent. A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism. A rămas ca circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment să fie elucidate de polițiști.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT