Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Adolescentă din Târgoviște are nevoie de sprijin. Primul ajutor vine de la echipa de volei a orașului

Publicat

pe

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a sărit în sprijinul unei adolescente care are nevoie de bani pentru a plăti ședințele de kinetoterapie ce i-au fost recomandate pentru a învinge scolioza. Tratamentul ar putea dura 5 ani, câte 5 ședință pe săptămână, ceea ce înseamnă costuri foarte ridicate.

Maia Ștefania este elevă în clasa a IX-a la Seminarul Teologic „Ioan Gură de Aur” din Târgoviște. Ajutorul financiar i-a fost înmânat la finalul antrenamentului de pregătire din data de 2 februarie, pe care l-a urmărit cu plăcere, la invitația jucătoarelor și antrenorilor de la CSM Târgoviște – liderul Diviziei A1.

„Este primul ajutor pe care l-am primit până acum. Le mulțumesc, atât eu cât și familia mea pentru acest gest de mare noblețe sufletească, atât jucătoarelor echipei de volei cât și antrenorilor și celorlalți membri ai staff-ului care m-au ajutat. Sunteți niște oameni superbi. Vă mulțumesc de o mie de ori”.

Cei care vor să o sprijine pe Maia Ștefania să își trateze această problemă de sănătate o pot face donând orice sumă în contul: RO28 RNCB 0749 1691 4301 0001.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT