Connect with us

Argeș

Copil de 5 ani, mort într-un accident rutier. Mama și sora sunt grav rănite

Publicat

pe

Sursa foto: epitesti.ro

Un copil de 5 ani a pierit, aseară, în urma unui accident de circulație produs pe DN 67 B, în localitatea Moșoaia, judetul Argeș, iar sora sa, de 9 ani, este grav rănită.

Mașina în care se aflau cei doi copii era condusă de mama lor, o femeie de 34 de ani, care a fost și ea rănită grav. Autoturismul se deplasa dinspre Vedea către Pitești și a intrat în coliziune cu o autobasculantă, la volanul căreia se afla un bărbat de 48 de ani.

Sursa foto: epitesti.ro

Sursa foto: epitesti.ro

Se pare că șoferița a inițiat o depășire, chiar în momentul în care conducătorul utilajului greu verifica dacă este nevoie de împrăștiat antiderapant pe șosea. Acesta a văzut mașina la volanul căreia se află femeia venind pe contrasens, dar nu a putut evita impactul.

Coliziunea a fost atât de puternică încât autoturismul a fost decopertat, iar portiera de pe partea șoferului a rămas agățată în lama utilajului. Familia implicată în acest accident tragic este a unui pompier argeșean. Colegii acestuia au fost nevoiți să îi aducă la cunoştinţă nenorocirea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Autocamion încărcat cu lemne, confiscat de jandarmii din Argeș

Publicat

pe

O patrulă de jandarmi din județul Argeș, care își efectua serviciul în zona Vidruța, comuna Arefu, s-a intersectat pe traseu cu un autocamion încărcat cu lemn de esență molid pentru care documentele de transport nu erau completate legal în aplicația SUMAL 2.0 CONTROL, în speță, deși camionul era în mișcare, figura cu statusul „Aviz-inregistrare”.

Jandarmii au procedat la verificarea documentelor în format letric și au descoperit că avizul nu era ștampilat de către firma pentru care se efectua transportul.

Având în vedere cele constatate, au fost întocmite actele de sesizare pentru “transport de material lemnos fără documente de însoțire”. În conformitate cu prevederile Codului Silvic, atât materialul lemnos, cât și autocamionul folosit la transportul acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, iar documentele de constatare au fost înaintate organelor competente în vederea efectuării cercetării penale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Și-a omorât cinci membri ai familiei! Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice

Publicat

pe

Sursa foto: ziarulargesul.ro
Sursa foto: ziarulargesul.ro

O tragedie care a cutremurat întreaga țară s-a petrecut astăzi în comuna Bascov, județul Argeș. Un bărbat de 48 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, și-a măcelărit întreaga familie. Polițiștii sosiți la fața locului, în satul Stejăret, au înlemnit când au găsit în două case aflate într-o singură curte cadavrele a cinci oameni.

Criminalul psihopat și-a înjunghiat mortal, cu un cuțit, părinții, fratele, sora și o nepoțică de 5 ani. Potrivit presei argeșene, polițiștii nu au oferit prea multe informații despre acest caz terifiant. Mai multe date a prezentat jurnaliștilor primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu. Edilul a spus că ucigașul primea indemnizație de persoană cu handicap. Nimeni nu știe care au fost motivele care l-au determinat să recurgă la această faptă de o cruzime inimaginabilă. După ce și-a omorât rudele, psihopatul a fugit. A fost găsit de jandarmi într-o pădure. Din întrega familie nu a scăpat de furia criminalului decât cumnatul său, un fost colonel, medic militar ieșit la pensie.

A mai mărturisit primarul de la Bascov, puternic marcat de carnagiul săvârșit în comunitatea pe care o păstorește, că ucigașul celor cinci oameni se trage dintr-o familie bună. Tatăl său a fost inginer la stația de pompare de la Budureasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT