Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Centrul de vaccinare Corbii Mari are de toate. Se așteaptă serul miraculos

Publicat

pe

Comuna Corbii Mari, prin grija primarului Ionuţ Bănică, dispune de una dintre cele mai mari şi moderne unităţi medicale deschise în mediul rural din judeţul Dâmboviţa. Instituţia de sănătate, a anunţat edilul localităţii, în actuala conjunctură pandemică, va fi pusă la dispoziţia cetăţenilor, în vederea derulării procesului de vaccinare anticoronavirus.

Centrul de vaccinare de la Corbii Mari a fost dotat cu toate cele de trebuinţă. De asemenea, dispune şi de personal care să-l deservească, respectiv medici, asistenţi şi registratori.

Dacă în prima fază guvernanţii anunţau că unităţile administrativ-teritoriale au obligaţia de a pune la dispoziţie doar spaţiul în care să funcţioneze centrul de vaccinare împotriva COVID 19, ulterior s-a revenit pasându-se și responsabilitatea utilării centrelor şi asigurarea cu personal tot către primării.

Ionuţ Bănică s-a achitat şi de această obligaţie. Centrul de vaccinare care va deservi comunele Corbii Mari, Potlogi şi Ulieşti este pregătit pentru a primi persoanele înscrise în programul de vaccinare. Acum, este aşteptat doar serul magic care, din păcate, nu este distribuit în doze suficente, astfel încât multe centre nu au activitate.

Edilul de la Corbii Mari a mai atras atenţia asupra unei situaţii care s-ar putea să cauzeze probleme. Corbii Mari, fiind aproape de Capitală, există posibilitatea ca, prin programarea electronică sau telefonică, centul de vaccinare să fie asaltat de bucureşteni, în detrimentul localnicilor. Primarul Ionuţ Bănică doreşte ca cetăţenii localităţii şi cei din comunele arondate centrului de la Corbii Mari să aibă prioritate la vaccinare.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT