Connect with us

Dâmboviţa

Număr record de medalii pentru ACS „Marin Marius Mihai” Marțial Arts Târgoviste

Publicat

pe

A început ca un club sportiv de familie, iar astăzi se poate lăuda cu rezultate de excepție. ACS „Marin Marius Mihai” Marțial Arts Târgoviste a obținut, pe parcursul anului trecut, 65 de medalii (40 naționale și 25 World Cup Judgement Day), ceea ce reprezintă un record la nivelul județului Dâmbovița.

„Am avut 15 sportivi cu care am participat în competiții de Wushu Kung fu și Freestyle Kickboxing. 2 fete, 5 juniori băieți și 8 seniori. Majoritatea medaliilor obținute sunt de aur. Anul acesta ne propunem să egalăm performanța din 2020, mai ales că avem și campionate europene și mondiale la care ar trebui să ajungem.

Sperăm să găsim susținerea necesară din partea autorităților. Ar fi păcat ca un club cu potențial, cum este al nostru, să nu fie sprijinit. Putem să aducem rezultate frumoase pentru România, Dâmbovița și Târgoviște”, ne-a declarat antrenorul Marin Marius Mihai – 3 Dan Wushu Kung fu și 4 Dan Freestyle Kickboxing – președintele Clubului.

Programul de antrenamente la ACS „Marin Marius Mihai” Marțial Arts este zilnic, însă nu toți sportivii pot veni atât de des, întrucât sunt elevi, studenți sau salariați. În continuare, ce mai bune rezultate le-au obținut frații Marin – Mihai, David și Gabriel, dar sunt și alți tineri sau mai puțin tineri care le calcă pe urme. Tuturor, succes în noul an!

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

ACTUALITATE

32 de tineri din Dâmbovița participă la o tabără tematică în Bucegi

Publicat

pe

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2021, va fi implementat în Munții Bucegi, cu finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița, un nou proiect de educație montană pentru tineret marca Asociația Ecologică Floare de Colț, în parteneriat cu Asociaţia Chindia Jurasic Park.

„Scopul este stimularea participării tinerilor din judeţul Dâmboviţa la activităţi recreative şi de timp liber, în domeniul turismului montan specializat, ca formă de promovare a unui stil de viaţă sănătos şi de reducere a riscului de apariţie a obezităţii în rândul acestora”, precizează Ileana Bocanciu – președinte Asociația Ecologică Floare de Colț și coordonator al proiectului.

Concret, în perioada 2-6 august 2021, la Complex Turistic Cerbul se vor desfăşura activităţile teoretice şi practice ale unei tabere tematice, în mijlocul naturii. Un număr de 32 de tineri din judeţ vor deprinde tainele muntelui parcurgând trasee de drumeţie, luând parte la activităţi de alpinism, speologie, orientare cu busola, ecologizare şi refacere a marcajelor turistice din zonă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT