Connect with us

Dâmboviţa

Bărbatul care s-a baricadat în mașină ca să nu fie dus la Poliție a fost reținut

Publicat

pe

Bucureșteanul care a fost prins fără permis de conducere, ieri, pe DN 72A, pe teritoriul cartierului Priseaca, și care s-a baricadat în mașină a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, va fi prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru a se dispune ce măsuri care vor fi luate în continuare împotriva sa.

Reamintim faptul că, ieri, individul, în vârstă de 47 de ani, a fost înregistrat de radar cu depășirea vitezei legale în localitate. Polițiștii de la Serviciul Rutier l-au oprit pentru a-i aduce la cunoștință fapta și a-l sancționa. Numai că oamenii legii au constatat ca bărbatul figurează în sistemul de date al Poliției având permisul anulat. În aceste condiții, i-au cerut cetățeanului care conducea un autoturism fără a mai avea acest drept să coboare și să îi însoțească la sediul Poliției Rutiere pentru a lămuri toate aceste aspecte.

Speriat probabil de consecințele faptelor sale, bărbatul s-a baricadat în autovehicul, nemaivrând în ruptul capului să coboare. Câteva ore s-au rugat de el polițiștii să iasă din mașină, epuizând toate formele legale de comunicare. Degeaba. În atare condiții, s-a decis ca, la fața locului, să fie adusă o echipă de luptători de la Detașamentul de Operațiuni Speciale pentru a-l scoate din mașină prin metode de forță. Doar lucrătorii acestui serviciu dispun de tehnica adecvată acționarii în astfel de situații.

Nici la vederea mascaților, bucureșteanul nu a vrut să iasă afară. Prin urmare, s-a spart geamul din față, după care șoferul fără permis a fost scos afară și condus la sediul Poliției pentru a da explicații pentru faptele sale. Din câte se pare, bărbatul avea permisul anulat din aprilie 2020, pentru faptul că, de-a lungul timpului, a fost prins de nenumărate ori conducând în perioada când avea suspendat acest drept.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT