Connect with us

Argeș

Casă incendiată intenționat, în Argeș. O femeie a ajuns la spital

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea a două incendii, unul în Arefu, celălalt în Ștefan cel Mare.

În primul caz, se pare că focul a fost generat intenționat și s-a soldat cu o victimă, o femeie care a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Au ars materiale textile și obiecte de mobilier dintr-o cameră de locuit.

Cel de-al doilea incendiu a pornit de la un scurtcircuit. Focul a cuprins inițial un foișor din lemn, apoi s-au extins la acoperișul casei din apropiere. Au ars echipamente electrice și electrocasnice, obiecte de mobilier, foișorul de aproximativ 30 mp și 10 mp din acoperișul locuinței – informează ISU Argeș.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiu violent la fosta moară din Lunca Corbului, județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș acționează, de aproape o oră, cu cinci autospeciale de intervenție, o autoscară și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă de la fosta moară din comuna Lunca Corbului. Din primele informații, focul se manifestă pe o suprafață de 80 mp.

UPDATE: A ars o anexă construită din lemn pe o suprafață de 120 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jocul copiilor cu focul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Pompier din Argeș, cerere inedită în căsătorie!

Publicat

pe

Exercițiul pe care ISU Argeș l-a organizat astăzi, 28 noiembrie 2022, în zona de nord a județului, cu scopul îmbunătățirii modului de reacție în cazul unor situații de urgență și activarea Planului Roșu, s-a încheiat cu o… cerere în căsătorie.

S-a întâmplat la înălțime, pe o clădire din zona fostei platforme ARO Câmpulung. El, George – maistru militar în cadrul Serviciului Logistic. Ea, Ana (Amy) – paramedic la Detașamentul de Pompieri Bradu. Martori și complici – militarii de la ISU Argeș.

Să fie într-un ceas bun, George și Amy! Casă de piatră!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats