Conectați-vă cu noi

Argeș

Casă incendiată intenționat, în Argeș. O femeie a ajuns la spital

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea a două incendii, unul în Arefu, celălalt în Ștefan cel Mare.

În primul caz, se pare că focul a fost generat intenționat și s-a soldat cu o victimă, o femeie care a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Au ars materiale textile și obiecte de mobilier dintr-o cameră de locuit.

Cel de-al doilea incendiu a pornit de la un scurtcircuit. Focul a cuprins inițial un foișor din lemn, apoi s-au extins la acoperișul casei din apropiere. Au ars echipamente electrice și electrocasnice, obiecte de mobilier, foișorul de aproximativ 30 mp și 10 mp din acoperișul locuinței – informează ISU Argeș.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT