Connect with us

SOCIAL

O româncă a fost păcălită să doneze 132.000 de euro unor falși călugări

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie în vârstă de 77 de ani, din București, a fost păcălită de șapte indivizi, care s-au prezentat călugări la o mănăstire din nordul Moldovei, să le doneze 132.000 de euro pentru construirea unei case de copii – scrie DC News.

Se pare că bărbații au primit informația că bătrâna a vândut o casă și au acționat imediat, câștigându-i încrederea în mai puțin de o lună. Planul a fost pus la cale de patru dintre ei, de după gratii. Aceștia erau închiși la Penitenciarul din Iași și coordonau totul la telefon. Complicii aflați în libertate s-au ocupat de colectarea banilor. Ei o puneau pe femeie să le dea bani fie direct în mână, fie prin intermediul transferurilor bancare.

Polițiștii au reușit să recupereze 14.000 de euro și au pus sechestru pe alți 38.000 de euro, aflați în contul unuia dintre suspecți. Doi dintre ei au fost reținuți în urma unor percheziții. Cei care se aflau deja în închisoare fuseseră închiși unii pentru omor, alții pentru înșelăciuni similare.

SOCIAL

Tânără de 32 ani a rămas fără mâini și picioare din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Metro

Un medic american, specializat în Terapie Intensivă, a împărtășit publicului, celor care mai stau pe gânduri sau care refuză vaccinarea anticoronavirus, povestea dramatică a unei tinere, lupta pe care femeia de 32 de ani a dus-o cu boala COVID-19. Din cauza complicațiilor generate de coronavirus, aceasta și-a pierdut mâinile și picioarele.

În imaginile postate pe Twitter de dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, se vede cum pacienta sa merge pe picioare protetice. Se întâmplă după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza virusului care a dus la formarea unor cheaguri de sânge.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a precizat medicul.

Dr. Ely Wesley a explicat cum complicațiile apărute din cauza Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni grave asemănătoare cu arsurile.

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai spus medicul.

Povestea a fost prezentată de publicația „Metro”.

Citește în continuare

Argeș

A rămas fără picior, din cauza unui șofer care a lovit o mașină parcată

Publicat

pe

Un autoturism a intrat, în această după-amiază, într-o autoutilitară parcată, în comuna Stâlpeni, județul Argeș.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost lovit un bărbat în vârstă de 51 de ani, pieton, provocându-i amputarea piciorului drept, de la nivelul genunchiului – ne informează ISU Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT