Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ISJ Dâmboviţa: Informare privind funcționarea unităților de învățământ din județ

Publicat

pe

Săptămâna 22-26 februarie 2021 (conform Hotărârii CJSU nr. 39/19.02.2021)

Scenariul 1 – 370 unități de învățământ
Scenariul 2 – 129 unități de învățământ
Scenariul 3 – 4 unități de învățământ

Situația elevilor cu prezență fizică/online se centralizează zilnic din fiecare unitate de învățământ, începând de luni, 22 februarie 2021.

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 36/17.02.2021 privind propunerea instituirii carantinei zonale în comuna Pucheni, județul Dâmbovița, precum și Ordinul Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 6.448/17.02.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Pucheni, județul Dâmbovița, Școala Gimnazială „Nicolae Vlad” Pucheni și Grădinița cu Program Normal Pucheni își vor desfășura cursurile online până în data de 4 martie 2021.

Cazuri Sars-Cov-2 confirmate în perioada 8 – 19 februarie 2021 (cu prezență fizică la școală):
Elevi – 5 (unul la COLEGIUL NAȚIONAL „CONSTANTIN CANTACUZINO”, unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „CORESI” TÂRGOVIȘTE, unul la COLEGIUL NAȚIONAL „CONSTANTIN CARABELLA”, unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD, unul la LICEUL TEORETIC „PETRU CERCEL” TÂRGOVIȘTE)

Cadre didactice – 5 (unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MATEI BASARAB” TÂRGOVIȘTE, unul la ȘCOALA GIMAZIALĂ SPECIALĂ TÂRGOVIȘTE, unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „PICTOR NICOLAE GRIGORESCU” TITU, unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „BUICĂ IONESCU” GLODENI, unul unul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IANCU VĂCĂRESCU” VĂCĂREȘTI)

Personal didactic auxiliar – 1 (ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IANCU VĂCĂRESCU” VĂCĂREȘTI)

Clase cu prezență fizică suspendată, ca urmare a apariției unui caz confirmat – 5 clase învățământ primar (o clasă la COLEGIUL NAȚIONAL „CONSTANTIN CANTACUZINO”, o clasă la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „CORESI” TÂRGOVIȘTE, o clasă la ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD, o clasă la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „PICTOR NICOLAE GRIGORESCU” TITU, o clasă la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „BUICĂ IONESCU” GLODENI).

Conducerea ISJ Dâmbovița

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Înfățișare nouă pentru magazinul Various Brands din Ploiești Shopping Center

Publicat

pe

Various Brands, retailer național cu capital 100% românesc, a investit 120.000 de euro pentru a reamenaja magazinul din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center. Spațiul de 110 mp are acum un design modern și primitor, dar și colecții exclusive.

Potrivit reprezentanților Various Brands, acesta este doar primul pas al planului de dezvoltare și expansiune pentru anul 2021.

„Ne propunem să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Rețeaua Various Brands cuprinde 26 de magazine deschise la nivelul țării, cărora li se adaugă shop-ul online, www.various-brands.ro.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ești vaccinat? Poți să-ți faci vacanța în Cipru!

Publicat

pe

Este tot mai evident faptul că nu se va mai putea călători în alte țări, în scopuri turistice mai ales, dacă nu deți un „pașaport de vaccinare”.

Ministrul Turismului din Cipru, Savas Perdios, a anunțat deja că, de la 1 mai, țara sa va primi fără restricţii cetăţenii britanici care au primit și a doua doză a vaccinului anticoronavirus. A mai spus ministrul cipriot că, pentru siguranță, autoritățile vor mai efectua teste, aleatoriu.

Atenție! Niciun turist, chiar şi vaccinat, care intră în Cipru nu va scutit de respectarea regulilor antiepidemice, precum purtarea măştii sau păstrarea distanţei de siguranţă, a mai spus oficialul cipriot.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!