Conectați-vă cu noi

Argeș

Bărbat intoxicat cu fum. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Publicat

pe

Incendiu violent, în această dimineață, în localitatea Cocu, din județul Argeș. La fața locului, pompierii au găsit un bărbat de 53 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon.

Acesta fusese scos din casa cuprinsă de foc de către vecini. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale și a fost declarat decedat.

Incendiul a pornit se pare de la coșul de fum care a fost în contact cu materialele combustibile din jur. Flăcările au fost localizate rapid de pompieri și nu s-au propagat la locuințele din jur.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

S-au prăvălit cu mașina într-o râpă în zona Rucăr

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat într-o râpă, în zona Rucăr, din județul Argeș, la aproximativ 25 de metri mai jos de nivelul drumului.

Cele trei victime, care au rămas blocate în mașină, au fost scoase de pompieri, au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care echipajele SMURD și SAJ le-au transportat la spital.

Citește în continuare

Argeș

Cinci persoane au ajuns cu mașina într-o râpă!

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a ajuns, în această seară, într-o râpă de pe teritoriul comunei Cotmeana, județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ISU, SMURD și SAJ.

Din fericire, cele cinci persoane au reușit să se autoevalueze din mașină, însă nu au putut să iasă din râpă. Salvatorii le-au scos cu ajutorul unor corzi. De asemenea, au folosit mai multe tărgi. După ce au primit îngrijiri medicale de urgență, răniții au fost transportați la spital pentru mai multe investiţii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!