Connect with us

Argeș

Muncitor, captiv sub un mal de pământ într-un șanț plin cu apă

Publicat

pe

Un bărbat de 40 de ani a fost prins sub un mal de pământ, până la piept, în timp ce săpa un șanț în Băbana, județul Argeș. Operațiunea de salvare inițiată de pompieri a fost una dificilă, întrucât șanțul se umplea permanent cu apă din cauza unei conducte sparte.

După aproape două ore, muncitorul a fost scos și predat unui echipaj SAJ, fiind în hipotermie severă. De asemenea, prezenta traumatisme la membrele inferioare.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Două tinere au fost agresate sexual într-un autobuz din Pitești

Publicat

pe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești cercetează un adolescent de 17 ani pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările au scos la iveală faptul că în ziua de 2 martie 2025, în jurul orei 19:00, tânărul, din comuna Bradu, în timp ce se afla într-un mijloc de transport din municipiu, împreună cu mai mulți prieteni, a avut un comportament agresiv față de o minoră de 17 ani. Acesta ar fi atins fata în zonele intime.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, adolescentul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„În contextul cercetărilor aflate în desfășurare în cauza penală de mai sus, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări pentru identificarea unei a doua posibilă victimă, care, în aceleași împrejurări cu persoana vătămată ce a formulat plângere, s-a aflat în același autobuz (linia 7B, ce se deplasa pe relația Centru spre cartierul Craiovei, evenimentul având loc în apropiere de stația ,,Negoiu”), respectiv care ar fi fost agresată de aceleași persoane, în aceleași împrejurări.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești transmit un apel public prin care solicită celei de-a doua tinere, posibil având calitate de persoană vătămată, să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Pitești, în vederea clarificării situației de fapt în legătură cu aspectele ce fac obiectul cercetărilor în cauza penală amintită.

Tânăra în cauză sau persoanele care pot da relații cu privire la tânăra la care se face referire sunt rugate să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul de Investigații Criminale Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009″, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

Reamintim faptul că un caz asemănător s-a consumat și în luna ianuarie. Atunci, victima, o tânără de 21 de ani, a fost chiar și împinsă din autobuz. Agresorul era tot cu un grup de prieteni. S-a predat abia la începutul lunii martie, după ce polițiștii au făcut apel la cetățeni ca să-l poată identifica în baza imaginilor surprinse de camerele video.

Cititi mai mult

Argeș

Autoturism cuprins de foc în timpul deplasării pe A1, București – Pitești

Publicat

pe

Foc pe Autostrada A1 București-Pitești. Un autoturism aflat în trafic, în zona Căteasca, s-a aprins ca o torță în câteva minute. Conducătorul auto abia a avut timp să părăsească autovehiculul aprins.

La sosirea pompierilor de la Detașamentul din Bradu, focul se manifesta generalizat. Cauza probabilă care a condus la declanșarea incendiului a fost un scurt circuit la instalația electrică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite