Connect with us

Ialomiţa

Accident cu șase victime pe DN21, în județul Ialomița

Publicat

pe

Grav accident de circulație în această dimineață, pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă, județul Ialomița. Au fost implicate două autoturisme și un TIR.

Șase persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care cinci dintre ele au fost transportate la spital – potrivit ISU.

Cei trei șoferi au fost supuși testului de alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Ialomița: Trei incendii de vegetație uscată în câteva ore

Publicat

pe

Calendaristic, suntem abia la jumătatea iernii, însă lipsa zăpezii i-a determinat pe oameni să înceapă curățenia pe terenurile agricole și, de aici, apariția incendiilor de vegetație. Spre exemplu, pompierii din județul Ialomița au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei focuri izbucnite în câmp, în localitățile Bucu, Adâncata și Bărbulești. Au fost afectate peste 60 de hectare de teren. La Bucu și Adâncata echipajele ISU au fost sprijinite și de angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cele două comune.

ISU Ialomița reamintește faptul că, potrivit standardelor privind bunele condiții agricole și de mediu ale terenurilor, arderea vegetației uscate și a resturilor vegetale este strict interzisă.

Măsuri specifice de prevenire a incendiilor la arderea vegetaţiei uscate:

🔹desfăşurarea arderii numai pe timp de zi și în condiţii meteorologice fără vânt;
🔸arderea resturilor vegetale, a gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile se face în locuri special amenajate sau pe terenuri pregătite, cu luarea măsurilor ce se impun pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, asigurându-se supravegherea permanentă a arderii şi stingerea jarului după terminarea activităţii;
🔹️colectarea vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale în grămezi, astfel încât arderea să poată fi controlată;
🔸️ executarea arderii în zone care să nu permită propagarea focului la fondul forestier/construcţii şi să nu afecteze reţelele electrice, de comunicaţii, conductele de transport gaze naturale, produsele petroliere ori alte bunuri materiale combustibile;
🔹️ curăţarea de vegetaţie a suprafeţei din jurul fiecărei grămezi pe o distanţă de 5 metri;
🔸️ asigurarea mijloacelor şi materialelor pentru stingerea eventualelor incendii;
🔹️ supravegherea permanentă a arderii;
🔸️ stingerea totală a focului înainte de părăsirea locului arderii;
🔹️ se interzice acoperirea focarelor cu pământ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Ialomiţa

A fugit de la locul accidentului. Doi răniți și două mașini făcute praf!

Publicat

pe

Eveniment rutier, azi-noapte, în Borănești, județul Ialomița, soldat cu două persoane rănite. Este vorba despre șoferul unuia dintre autoturismele implicate, în vârstă de 21 de ani, și pasagerul din dreapta, de 22 de ani. Amândoi au fost transportați la un spital din București. Celălalt șofer a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Potrivit IPJ, în urma coliziunii cele două mașini s-au răsturnat, una în șanțul de pe marginea drumului, cealaltă pe carosabil, lovind și o autoutilitară care era staționată. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT