Connect with us

ACTUALITATE

Posturi disponibile prin detașare la Autoritatea Europeană de Muncă

Publicat

pe

Autoritatea Europeană de Muncă caută specialiști care să ocupe, prin detașare, mai multe posturi disponibile experților, pe parcursul anului 2021. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este de 16 martie 2021 – precizează Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița.

„Posturile se adresează experților naționali, cetățeni ai Uniunii Europene, care deja activează într-o instituție a administrației publice naționale, regionale, sau locale, cu o vechime de cel puțin 12 luni la locul de muncă. Aceștia vor rămâne angajați ai respectivei instituții și pe durata detașării în cadrul Autorității Europene a Muncii.

De asemenea, experții care candidează pentru unul dintre aceste posturi trebuie să aibă o vechime de cel puțin trei ani, pe o funcție cu un nivel similar celui vizat. O altă condiție obligatorie este cunoașterea temeinică, la nivel C1 a uneia dintre limbile europene și stăpânirea la un nivel satisfăcător, B2, a altei limbi de circulație europeană.

Profilurile pentru care se caută experți disponibili detașării pe parcursul acestui an sunt următoarele: road transport area (zona de transport rutier), EURES activities (activități specifice rețelei EURES), labour mobility and information (informații despre mobilitatea forței de muncă), cross-border labour inspections and undeclared work (inspecția transfrontalieră a muncii și munca nedeclarată), labour mobility analyses and risk assessment (analiza mobilității forței de muncă și evaluarea riscurilor), capacity building (dezvolatarea capacității), mediation (mediere), Human Resources (resurse umane), SharePoint Professional (platforma de colaborare), General Profile (profil general).

Cv-urile format european se pot trimite pe adresa: https://ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/open_applications/CV_Cand/index.cfm?fuseaction=premierAcces

Informații suplimentare puteți solicita la adresa EMPL-ELA-HR@ec.europa.eu”.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT