Connect with us

Dâmboviţa

Deputat: Guvernul a respins dezvoltarea economică, educația și confortul dâmbovițenilor

Publicat

pe

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, a criticat dur actuala putere PNL USR PLUS pentru faptul că a respins toate amendamentele la buget puse în discuție de către PSD. O situație fără precedent în România de după decembrie 1989. Culmea, toate propunerile social-democraților vizau proiecte și programe care să ducă, prin finalizarea lor, la prosperitatea românilor, la confort urban și rural, la civilizație, la cultură și educație.

„În 2020, Guverul PNL, cu Florin Cîțu ministru de Finanțe, a împrumutat peste 235.000 de lei în fiecare MINUT. Printr-unul din amendamentele depuse la Legea bugetului de stat, i-am cerut premierului Cîțu să aloce 122.000 de lei, echivalentul a 31 de secunde, pentru amenajarea unor locuri de joacă pentru copii în comuna Dobra și satul Mărcești. Amendamentul a fost respins. Copiii n-au decât să se joace în casă, după ce termină școala online.

Am depus un amendament la Legea bugetului de stat, prin care să fie alocate 4,4 milioane de lei pentru construcția unei săli de sport în comuna Dobra, județul Dâmbovița. Guvernul Cîțu nu dorește să sprijine sportul și un stil de viață sănătos, a fost mai important ca bugetul să treacă „curat” de Parlament, așa că amendamentul a fost respins de Coaliția majoritară.

Guvernul Cîțu și coaliția de guvernare le transmit târgoviștenilor că n-au decât să-și ia mașinile cu ei în casă, dacă n-au unde parca. Amendamentul la buget pe care l-am propus, în vederea alocării sumei necesare pentru construirea de parcări multi-etajate în Târgoviște, a fost respins de Putere”, a scris deputatul PSD de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Virgil Guran nu este interesat să candideze pentru șefia CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Pe anumite canale a circulat informația că senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ar candida la alegerile locale din 2024 pentru funcția de președinte Consiliului Județean. Guran a precizat că nu are de gând să se arunce într-o astfel de bătălie. A spus că își face bine treaba, pentru partid și pentru județ, acolo, la București.

„O să căutăm variante în județ. Oameni care să obțină un rezultat bun”, a spus Guran.

Senatorul a mai mărturisit că, din punctul său de vedere, un președinte de Consiliu Județean nu are mai multă putere decât un parlamentar. Poate să fie tare în județ, dar „acolo, la București, le rezolvi mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri, dacă ai o anumită deschidere. Dacă mai ai și o funcție în Parlament, ajuți mai mult județul”, a mai adăugat liderul PNL Dâmbovița – Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT