Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Activitatea Crucii Roșii Dâmbovița, mai importantă ca oricând în timp de pandemie

Publicat

pe

Comitetul Județean al Crucii Roșii Dâmbovița are de astăzi, 19 martie 2021, noi membri: Gheorghe Popescu – vicepreședinte, comisarul șef Adrian Antofie, lt. col. Alfred Hantăr, Dan Popa și Dan Simescu. De asemenea, în cadrul ședinței, a fost prezentat raportul de activitate aferent anului trecut și a fost discutată strategia de lucru pentru 2021.

Președinte Crucii Roșii Dâmbovița, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, l-a felicitat pe directorul Raul Pavelescu și echipa sa, pentru tot ceea ce au întreprins în 2020, un an cu multe provocări din cauza pandemiei cu noul coronavirus. De asemenea, le-a mulțumit voluntarilor, sponsorilor, donatorilor, partenerilor și colaboratorilor.

„Am reușit să sprijinim spitalele din Târgoviște, Moreni și Pucioasa cu aparatură medicală, cu tunele de dezinfectare, corturi, măști și mănuși. Am donat boilere electrice școlilor din județ. Am acordat ajutoare financiare și materiale persoanelor defavorizate. Am donat sânge împreună cu voluntarii noștri. Am sprijinit organizarea celui mai mare eveniment religios din Arhiepiscopia Târgoviștei – Pelerinajul la moaștele Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, ale cărui sfinte moște se află în Catedrala Mitropolitană din Târgoviște. Am continuat parteneriatele cu DGASPC Dâmbovița, DAS Târgoviște, ISU, IJJ, IPJ, ISJ”, a punctat președintele Ionuț Ghibanu.

Nu trebuie neglijată nici campania de informare și conștientizare a populației derulată de Crucea Roșie Dâmboviţa cu scopul de a limita infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT